Shock!

február 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Show Me A Leader: hallgasd meg az első új Alter Bridge-dalt!

alterbridge_cŐsszel új albummal jelentkezik az Alter Bridge The Last Hero címmel, és a lemezről most megérkezett az első dal is. Mark Tremontiék az év végén Európában turnéznak a Volbeattel és a Gojirával.

Elkészült a 2013-as Fortress utódjával az Alter Bridge, amelynek Michael „Elvis” Baskette a producere, és Mark Tremonti korábban azt mondta róla: „Tonnányi ötletem van különböző stílusokban. Legutóbb például egymás után születtek a súlyosabb témák. Remélhetőleg ezúttal valami újszerűvel is elő tudunk majd rukkolni”. A The Last Hero címet kapott lemez október 7-én érkezik, méghozzá új kiadónál, hiszen a banda az osztrák Napalmhoz írt alá, és a Show Me A Leader című dalt máris meg lehet hallgatni róla.

A zenekarra a lemezmegjelenés után egy alapos Európa-turné is vár rájuk. A huszonnégy koncertből álló sorozat november 4-én startol Bilbaóban, és december 11-én ér véget Baselben. A zenekar fix előzenekara a Like A Storm, akik mellé még egy különleges vendég csatlakozik majd a november 21-éig tartó első körben: az ő személyük még nem ismert, de november 14-én, Bécsben ebben a leosztásban lehet megtekinteni a bandát a Gasometerben. Bizonyosnak tűnik, hogy itt is valami komoly névre lehet számítani, a brit bulikon ugyanis a Volbeat és a Gojira is csatlakozik az Alter Bridge-hez meg a Like A Stormhoz, és a Gojira a decemberi német, olasz és svájci fellépéseken is ott lesz Myles Kennedyékkel.

Mark Tremonti nemrég jelentette meg új lemezét, a Dustot, júniusi bécsi fellépéséről pedig itt írtunk.

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 Tama1975 2016-07-27 06:02
Bár a szöveg rettentően bugyuta (az is lehet, hogy valamelyikmMarv el filmhez akarják eladni) a muzsika és Myles továbbra is kiváló!
Idézet
 
 
+4 #1 Gazdag Illés 2016-07-26 18:42
Meglehet, hogy az év legjobb lemeze lesz.:)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.