Shock!

december 07.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Shine címmel bemutatta első dalát a Stardust

0817stardustÚj magyar AOR-zenekar mutatta be első dalát vasárnap este. A Stardust legismertebb tagjai minden bizonnyal Gellér Tamás gitáros (Avatar) és Nagy György billentyűs (Age Of Nemesis), és a formáció szeptemberben élőben is bemutatkozik Jeff Scott Soto zenekara előtt.

A budapesti székhelyű, AOR stílusú Stardustot 2014-ben alapította Horváth Ákos énekes és Gellér Tommy gitáros, akit leginkább az Avatarból ismerhetünk. Hozzájuk csatlakozott Papp Zoltán basszusgitáros és Kiss Tibor dobos, valamint Nagy György billentyűs (Age Of Nemesis). A zenekar 2015 tavaszán oroszlánrészt vállalt a fővárosban tartott, a ’80-as évek dallamos rockzenéjét bemutató koncerten, ahol számos énekessel és zenésszel kiegészülve emlékeztek meg a korszak nagy slágereiről, alább pedig első saját számuk is meghallgatható Shine címmel.

A tervek szerint többnyire külföldre dolgozó Stardust első, bemutatkozó fellépése szeptember 23-án lesz Jeff Scott Soto zenekara, a SOTO vendégeként a Backstage Pubban. További részletek a koncertről itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.