Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Shell Beach: meghallgatható az új lemez, nézd meg az Olyan szépek voltunk klipjét!

Új albummal jelentkezett a Shell Beach. A zenekar új énekessel dolgozik Bodóczy „Undosz” Zoltán személyében, és most a meghallgatható teljes lemez mellett klipet készítettek az Olyan szépek voltunk átdolgozásához is.

1122shellbeach

Az ausztrál Wild Thing Recordsnál jelent meg a hazai Shell Beach új nagylemeze, a Solar Flare A zenekar megújult felállásában Somló Pál gitáros/énekes, Mohácsi Mátyás basszer, Sági Viktor gitáros és Szalay Dániel dobos mellett Bodóczy „Undosz” Zoltán énekest találjuk.

A lemez alább teljes egészében meghallgatható, és megtekinthető az Olyan szépek voltunk átdolgozásának videója is, amelyet eredetileg Somló Pál édesapja, a 2016-ban elhunyt Somló Tamás énekelt. A számban Undosz kivételesen csak háttérvokálozik. „A dal ötlete már kábé tíz éve megfogalmazódott bennem. Volt egy kedvenc akusztikus gitárom édesapámnál, és ha átmentem hozzá, mindig játszottam rajta – mondta a Recordernek a feldolgozásról Pali. – Egyszer ott bambultam a kanapén, és a Deftones Be Quiet And Drive akkordjait pengettem, amikor meghallottam benne az Olyan szépek voltunk harmóniáját. Onnantól éveken át motoszkált a fejemben az ötlet, hogy megcsinálhatnánk a dalt a saját stílusunkban. Időközben sajnos elment apukám, a zenekarral pedig elkezdtünk dolgozni a Solar Flare-en. Ekkor nyert értelmet, hogy megcsináljuk ezt a számot. Mi soha nem énekeltünk magyarul, és nem is én vagyok a zenekar főénekese, de az Olyan szépek voltunk esetében kivételt tettünk. Szeretem ezt a számot, sok szép emléket idéz fel bennem, és minden alkalommal hidegrázós élmény eljátszani. Szerintem kimagasló pontja lett a lemeznek."

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.