Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sebastian Bach: új lemez és új büntetőeljárás

Sebastian Bach és szólózenekara elkészült a teljes következő album dalaival, jelenleg épp a felvételek előkészítésén dolgoznak. Az ex-Skid Row frontember 2011-ben elvileg két lemezzel is jelentkezik, egy rock/metal irányultságú hagyományossal és egy countryssal – ez a kettő közül most az első.

„Ez a lemez is arról szól, mint az előzőek: valami olyasmit csinálok, amit tényleg imádok, és azt akarom, hogy mindenki hallja. Ez eddig is bevált", nyilatkozta Bach. Az énekes csapatának felállása jelenleg változatlan a 2009-es budapesti koncerten látotthoz képest, vagyis a pofátlanul fiatal Nick Sterling és Johnny Chromatic gitároznak, az egykori Spread Eagle basszer Rob DeLuca pengeti a négy húrt és Bobby Jarzombek (Halford, Riot) dobol. Bach ugyanakkor nemcsak velük, hanem a Hatebreed, Kingdom Of Sorrow frontember Jamey Jastával is dolgozott új dalokon, amiket – nem túl meglepő módon – igen keménynek és zúzósnak ígér. John „John 5" Lowery gitárossal (Rob Zombie, Marilyn Manson) szintén írt néhány témát, ezek közül egy a Dieselben is elhangzott tavaly.

Bach új albuma - a 2007-es Angel Down folytatása - Japánban valószínűleg a Sony Music gondozásában jelenik majd meg, de egyelőre csak annyit tudni, hogy valamikor 2011 folyamán. Az évek óta tervezgetett country lemez körül teljes csend honol azt leszámítva, hogy az énekes ezt is jövőre szeretné megjelentetni.

A köztudottan igen heves természetű Bach ellen egyébként jelenleg büntetőeljárás folyik, miután botrányt okozott egy bárban az ontariói Peterborough városában: állítólag a személyzet egyik tagját is megharapta, miközben az le akarta fogni a rendőrök érkezéséig. Tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy Sebastiannál őrizetbe vételét követően marihuánát is találtak. Az énekes szabadlábon védekezik, és tagadja a vádakat, sőt, tanúja is van egy barátja személyében, aki szerint a bár személyzete által állítottak egy része nem történt meg. Az ügyben december 21-én várhatók további fejlemények.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.