Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Scotti Hill: Sebastian Bach nem tér vissza a Skid Row-ba

Scotti Hill szerint felesleges a klasszikus Skid Row felállás újjáalakulásában reménykedni, hiába járta be a múlt héten az internetet egy közös fotó Sebastian Bachról és Dave „The Snake" Sabóról. A gitáros szerint a pletykák minden alapot nélkülöznek.

„Félévente felröppen a pletyka a zenekar újjáalakulásáról", magyarázta Scotti egy friss interjúban a Bach facebookos profiljára némi sejtelmes célozgatás kíséretében kitett fotó kapcsán. „Hé, haver, egyből az jutott eszembe, milyen szépek így együtt, csinos párost is alkotnának! Egymásba botlottak, és készítettek magukról egy képet – a magam részéről ugyanezt csináltam volna. Én is dumáltam egyszer idén Sebastiannal, de nem tudtunk fotót készíteni. És olyasmiről beszélgettünk, aminek semmi köze nem volt a zenekarhoz. De tök jó volt ismét felvenni a fonalat, és biztos vagyok benne, hogy nekik is jól esett most. Nem is lepett meg a dolog, mint ahogy az a pörgés sem, ami beindult utána. Mindenki megőrült, hogy mi követheti ezt a találkozást a jövőben, és így tovább..."

Scotti leszögezte: a Skid Row novemberben stúdiózni fog, de nem Bach áll majd a mikrofonnál, hanem Johnny Solinger. „A jövő annyi, hogy a következő hónapban felveszünk némi új Skid Row anyagot. Természetesen Johnny Solingerrel. Vagyis bocs, nem szolgálhatok szenzációval!"

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Wildhearted 2012-10-26 12:44
Remélem hazudik :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.