Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Scorpions: igazából inkább új album lesz a Return To Forever

1222scorpionsPár napja számoltunk be róla, hogy a Scorpions már 2016-ra is koncertdátumokat kötött le, most pedig végre a régóta ígérgetett következő, félig-meddig speciális albumról is kiderült némi információ. Az album címe Return To Forever lesz, és február 23-án kerül a boltokba Európában.

Return To Forever címmel jön ki mindössze két hónap múlva a Scorpions új nagylemeze, legalábbis a francia CrazyScorps rajongói oldal információi szerint. Az oldalnak pár hete maga Klaus Meine is nyilatkozott az anyagról, és végre kissé közelebb jutottunk a megoldáshoz azt illetően, pontosan mi is lesz ez az egész. „Amikor pár éve elkezdtünk gondolkodni ezen a lemezen, az volt a kiindulási pont, hogy adni akarunk valamit a fanatikus rajongóinknak", mondta az énekes. „Keresni akartunk pár gyöngyszemet a '80-as évekből, amiket sosem csiszoltunk teljesen kerekre, és találtunk is ilyeneket. Viszont a zenekar 2011 után is erős maradt dalszerzési szempontból, ami ennyi év után igazán jó érzés. Ennyi évfordulót ünnepelve az ember annyira nem érzi az ösztönzést, hogy új zenéket jelentessen meg, de mi pontosan ezt fogjuk tenni. Szóval lesz jövőre egy új anyag, ami nem igazán a régi dolgokról szól, hanem sokkal inkább egy új album: új dolgok, új dalok."

Meine szerint mindez teljesen természetesen alakult így. „Úgy kezdtük a munkát, hogy visszakanyarodunk a '80-as évekhez, és kiválogattunk pár dalt, amiket annak idején nem fejeztünk be, és csak ideiglenes szövegeket írtunk hozzájuk. De ettől még akadtak köztük tök erős nóták rengeteg energiával. Ezek közül is feltettünk párat a lemezre, de a végén szerintem egy egészséges egyensúly alakult ki a '80-as években született dalokkal, amiket csak azért nem jelentettünk meg annak idején, mert nem készültek el. Emellett azt hiszem, két dalt választottunk ki az MTV Unplugged anyagából, ami elektromos verzióban is helyet kap majd itt, a többi téma pedig teljesen friss. Na, ez szerintem tényleg jó arány."

A dallista így fest majd:

1222scorpionsc01. Going Out With A Bang
02. We Built This House
03. Rock My Car
04. House Of Cards
05. All For One
06. Rock 'N' Roll Band
07. Catch Your Luck And Play
08. Rollin' Home
09. Hard Rockin' The Place
10. Eye Of The Storm
11. The Scratch
12. Gypsy Life
13. The World We Used To Know (a deluxe kiadás bónusza)
14. Dancing With The Moonlight (a deluxe kiadás bónusza)
15. When The Truth Is A Lie (a deluxe kiadás bónusza)
16. Who We Are (a deluxe kiadás bónusza)
17. Delirious (iTunes-bónusz)

Kíváncsian várjuk, milyen lesz!

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 frontiers 2014-12-22 15:22
na ez már jól hangzik, remélem jobban fog, mint a Sting
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.