Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Schuldiner-újrakiadások sora várható 2011-ben

Február során ismét megjelenik a Death hetedik és egyben utolsó nagylemeze, az 1998-as The Sound Of Perseverance, ez azonban csak az első darabja a Relapse Records hivatalos 2011-es Death újrakiadás-sorozatának. Az album remaszterizált változatban lát majd napvilágot, de ennél is sokkal izgalmasabb, hogy dupla CD-n, egy teljes lemeznyi eddig kiadatlan demóval megbónuszolva jön ki.

Az új The Sound Of Perseverance emellett többet mutat majd az eredeti grafikai tervekből is, és a kiegészített artworkhöz extraként a borítót tervező Travis Smith írt kiegészítő jegyzeteket. Ugyanígy exkluzív jegyzetekben emlékszik majd meg a lemezről és készítésének körülményeiről Shannon Hamm, a Death akkori gitárosa, és természetesen sosem látott fotók is bekerülnek majd a bookletbe. A kiadvány deluxe verziója nem egy, hanem egyenesen két bónuszdiszket rejt majd, mindkettőn eddig nem hallott Death felvételekkel. Vagyis a Relapse koncepciója egészen hasonlatos a novemberben újrakiadott Control Denied lemeznél követett elképzelésekhez. Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor jelenhet meg az 1999-es The Fragile Art Of Existence utódja, de állítólag közeleg az időpont. Persze évek óta ezt hajtogatja minden érintett, előrelépés pedig nem nagyon történt... Az azonban már biztos, hogy a '98-as album újrakiadását 2011 folyamán több Death mestermű újraálmodott változata is követi majd. A kiadó későbbre ígért tájékoztatást azt illetően, hogy pontosan melyik anyagokat porolják le, és milyen sorrendben.

A Death kreatív lángelméje, Chuck Schuldiner éppen kilenc évvel ezelőtt, 2001. december 13-án hunyt el agydaganat következtében. Olvasd el ide kattintva, hogyan emlékezett rá és a The Sound Of Perseverance album készítésére a Shocknak Richard Christy, a zenekar akkori dobosa!

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.