Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Scar The Martyr: koncertfelvétel és stúdiódal Jordison új csapatától

0815scarBemutatkozott élőben Joey Jordison új projektje, a Scar The Martyr, amelynek október 1-jén jelenik meg első nagylemeze a Roadrunner gondozásában. A zenekar New York-i fellépéséről alább megtekinthető egy videó, és Blood Host című daluk stúdióverziója is nyilvános.

A New York-i Webster Hallban debütált élőben augusztus 10-én este a Scar The Martyr, a Slipknot dobos Joey Jordison új projektje. A banda viszonylag régóta formálódik a színfalak mögött, és az október 1-jén megjelenő anyag egyik érdekessége az lesz, hogy Jordison nem csak a dobokat, hanem a basszustémákat is feljátszotta rá, sőt, két dal kivételével a ritmusgitárokat is ő rögzítette a stúdióban. A Strapping Young Ladből ismert Jed Simon és az ex-Darkest Hour gitáros Kris Norris dolga így javarészt kimerült a szólózásban. A formáció frontemberét, Henry Derek Bonnert a Blood Promise-ből lehet ismerni, Chris Vrenna pedig egy sor csapatban segített ki, de leginkább a Nine Inch Nails egyik korábbi inkarnációjában híresült el.

A Scar The Martyr turnéfelállása Jordison, Simon, Norris és Bonner mellett Joey Blush billentyűsből és Kyle Konkiel basszerből (In This Moment) áll. Európai fellépésekről egyelőre nem tudunk.

 

Hozzászólások 

 
#7 Szűcs István 2013-08-20 12:51
Adj uram, bátyám! :) Én arról írtam, hogy a Scar The Martyr egy olyan zenekar, ahol adott a Slipknot muzsika, és az indusztriális elegy. Ez a két hatás szerves része a Blood host című dalnak, legalábbis szerintem. Tehát nem azt írtam, hogy a Slipknot egy ipari zenét játszó banda, mert többségében nem az, maximum színesítésként használnak kütyüket. Remélem, hogy most minden a helyére került. :)
Idézet
 
 
-2 #6 kmaker 2013-08-20 12:19
A slipknot meg az indusztriális hatás? Ezt te se gondoltad komolyan. A Slipknot ilyen zenét soha nem játszot, és ha szerencsénk van, nem is fog. Jobb is, hogy szólóprojekt keretében csinál ilyen dalokat Joey, amúgy a Slipknot elásná magát jó időre ilyen dalokkal.
Idézet
 
 
#5 Szűcs István 2013-08-18 19:54
A Blood Host egy nagyon vadóc dal, jómagam egy indusztriális hatásokkal tűzdelt Slipknot-ot látok magam előtt, icipici Korn ízzel. Körülbelül olyan, mintha a Fear Factory és a Slipknot jobb pillanatait gyúrták volna össze. A dallamok is ülnek és a keménység is a helyén van. Tűkön ülve várom a debütöt.
Idézet
 
 
-4 #4 kmaker 2013-08-17 14:44
Ez a két dal egy kalap szar. Ha ilyesmi lesz a Slipknot lemez, bele se kezdjenek az elkészítésébe.
Idézet
 
 
+2 #3 Abracadabra 2013-08-17 09:43
Fiatalok!

Kijött a második szám, Soul Disintegration címmel, a csapat weboldalán meghallgatható. Külön felhívom a figyelmet a háttér grafikára, tehát az elején kis türelem, szemeket a képernyőre hegyezni, füleket a hangfalra. :D Remek humorérzéke van a bandának. :-) Nekem nagyon tetszik a szám, szép, jól szól, az énekesnek gyönyörű a hangja! Hallgassátok meg! Jó hétvégét és remélem mindenkinek remekül telik a hosszú pihenő!

http://relics.scarthemartyr.com/
Idézet
 
 
+2 #2 Abracadabra 2013-08-15 17:33
Izgalmas projekt. Már nagyon várom a lemezt!
Idézet
 
 
+3 #1 kéjsóvár bohóc 2013-08-15 17:17
Ez egész jó!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.