Shock!

május 21.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Saxons And Vikings: a Saxon tagjai is szerepelnek az Amon Amarth új klipjében

Elkészült az Amon Amarth Saxons And Vikings videója. Miként a számban, úgy természetesen a klipben is felbukkannak a Saxon tagjai.

1213saxam

Tavaly augusztusban jött ki a tizenkettedik Amon Amarth-lemez, a The Great Heathen Army, amit azóta kétszer is bemutatott Magyarországon a csapat, először a Machine Headdel és a The Halo Effecttel, majd idén nyáron önállóan, a Behemoth és a Bleed From Within társaságában. Johan Heggékre 2024 első hónapjaiban észak-amerikai bulik várnak, majd a fesztiválszezonban ismét Európában játszanak – addig is a legutóbbi lemez Saxons And Vikings dalát klipesítették meg. A szám fő érdekességét már a lemezen is a Saxon tagjainak vendégeskedése jelentette, és a csapat legendás énekese, Biff Byford a videóban is szerepel két zenésztársa, az azóta az aktív turnézástól visszavonult Paul Quinn és Doug Scarratt gitárosok társaságában.

„Óriási élmény volt felvenni ezt a dalt a Saxon legendáival – mondja Hegg. – Óriási megtiszteltetés, hogy szerepelnek benne, és a klip elkészítése közben is remekül szórakoztunk, a végeredmény pedig igazán nagyszerű, igazán epikus lett. Tökéletesen elcsípi a szám lényegét, a harci jelenetek pedig kiválóak!” „Jó móka volt leforgatni a Saxons And Vikings klipet. A harci jelenetek óriásiak, a dal pedig remek” – teszi hozzá Biff.

 

Hozzászólások 

 
#3 Rusvay Balázs 2023-12-19 23:29
Nekem ez a dal nagyon tetszik. A klip pedig szemüveges bácsikkal együtt is nagyon jó lett. Némi történelmi előismerettel még királyabb az egész. Jó ötlet volt. Szeretem a Saxont, az Amon Amarth is mindig minőséget hozott abban, amihez értenek. Úgyhogy sokáig éljenek a szászok, a vikingek és a szemüveges bácsik.
Idézet
 
 
#2 hároméves férfi 2023-12-15 12:18
A roskatag, szemüveges bácsik kérlelhetetlenü l kemény nézése.
Idézet
 
 
#1 Biró Aurél 2023-12-14 12:38
Kár, hogy a valóságban a viking öntudat már sehol sincs....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.