Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Salvus: nézd meg az Erdő című új dal videóját!

Erdő címmel friss szerzeményt tett közzé a Salvus, amely a zenekar készülő új nagylemezének első hírnöke. Klippremier a Shock! hasábjain.

0907salvuss

„Erdő címmel elkészült egy vadonatúj Salvus-dal videóklippel felvértezve, amely idén többször is hallható volt már a koncertjeinken”, mondja a zenekar. „A klipet Lerch Péter rendezte és vágta, és itt hallható/látható először a zenekar tavasszal érkezett új dobosa, Kiss Gergely (ex-Sunday Fury, Ad Astra). A dal felvétele Vári Gábor irányítása alatt készült a Miracle Sound stúdióban, Szegeden, és egyben a készüló új Salvus-anyag első előhírnöke. Mivel számos rajtunk kívül álló ok miatt a tavasszal emlegetett EP nem tudott megvalósulni, a zenekar inkább gőzerővel ráfordul az új lemez megírására, hogy az a jövő év első felében elkészülhessen.”

A Salvus legközelebb szeptember 9-én, a Dürer Kert nagytermében lép fel egy nagyon erős zenekarokkal megtámogatott minifesztivál keretein belül, majd egy-két vidéki bulit, illetve egy októberben várható rendhagyó, akusztikus koncertet követően a zenekar néhány hónapra teljesen visszavonul a színpadokról. Így aki idén zúzna még egy jót a Salvusra, semmiképp ne hagyja ki az eseményt! Részletek itt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+7 #1 Dead again 2017-09-08 10:36
Gratulálok a srácoknak, baromi jó lett a klip is, és a dal is! Már a koncerteken látszott, hogy jó lesz ez nagyon! Várom a lemezt is!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.