Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rush: novemberben DVD, tavasszal végre új album

November 8-án végre megjelenik a Rush új DVD-je, de még ennél is jobb hír, hogy Geddy Lee énekes/basszusgitáros szerint a kanadai progresszív rock legenda tavasszal végre tényleg előrukkolhat nagyon régóta esedékes következő nagylemezével.

„Majdnem befejeztük a dalírást", mondta Geddy Lee a Rolling Stone online változatának. „Úgy három hete indítottuk be ismét a gépezetet, és a csigalassú kezdés után pár nagyon termékeny hét várt ránk. Roppant elégedett vagyok az elkészült anyag irányvonalával, és már csak két dalt szeretnénk hozzátenni, aztán nekiállunk felvenni. Remélhetőleg még karácsony előtt rögzíteni tudjuk az anyagot, aztán jövőre keverünk, és a tervek szerint tavasz környékén kihozzuk."

Ami magát a zenét illeti, Geddy szerint némileg eltérnek a témák a legutóbbi Rush lemez, a 2007-es Snakes & Arrows vonalától. „Persze még nincs kész az album, szóval nehéz megmondani, hogy szól majd teljes egészében, de szerintem a korábban megjelentetett Caravan és BU2B irányvonala elég jól mutatja, merre haladunk."

A kanadai progresszív trió új DVD-je, a Time Machine 2011: Live In Cleveland november 8-án kerül a boltokba, rajta a Rush legutóbbi clevelandi koncertjének felvételével – és természetesen a teljes Moving Pictures album anyagával –, illetve némi extrával.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 robidog 2011-10-29 15:47
Már nagyon-nagyon várjuk!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.