Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Őrült Stone lesz Arjen Lucassen narrátora

Az egykor szebb napokat is látott holland filmsztár, Rutger Hauer lesz a narrátor az Ayreon, Star One agytröszt Arjen Lucassen készülő szólólemezén, amely valamikor az idei év folyamán jelenik meg az InsideOut gondozásában.

„Igazi megvalósult álom ez”, mondja Hauer leigazolásáról Arjen. „Rutger nemcsak az egyik kedvenc színészem, hanem abszolút kedvenc sci-fimben, a Szárnyas fejvadászban is szerepelt.” „Csodás volt együtt dolgozni Arjennel, roppant kreatív munka”, csatlakozik a multihangszeres muzsikushoz a színész is. „Megkeresett az ötlettel, elmondta, hogy nagy rajongóm, és kíváncsi volt, megcsinálnám-e a narrációt. Néhány hét alatt összeraktuk az egészet. Remélem, ti is élvezitek majd.” A 68 éves Rutger Hauer olyan filmekben szerepelt a Szárnyas fejvadász mellett, mint a Fantom az éjszakában, a Sólyomasszony, Az Osterman-víkend vagy az Őrült Stone, avagy 2008: a patkány éve.

A lemez valamikor 2012 folyamán kerülhet a boltokban. Ez lesz Lucassen első szólóanyaga az 1994-es Pools Of Sorrow, Waves Of Joy óta, amit a zenész Anthony néven hozott forgalomba annak idején. Arjennel készített tavalyi interjúnkat itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
#1 Zsolt 2012-02-10 15:38
Jó színész, bírom a filmjeit.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.