Shock!

május 11.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Őrült módon kell gyakorolnunk, hogy összekapjuk magunkat az új dalokhoz”

Jövő héttől stúdiózik a pennsylvaniai August Burns Red, hogy elkészítse ötödik teljes hosszúságú hagyományos stúdióalbumát. Az egyelőre cím nélküli album még idén a boltokba kerül, és a csapat szerint zenei szempontból minden eddigi munkájukon túltesz majd.

„2012 turnézási szempontból nagyon intenzív volt számunkra", mondja JB Brubaker gitáros. „Többet utaztunk, mint korábban valaha, és miután évzárás gyanánt három hónapon át úton voltunk, mind készen álltunk arra, hogy hazatérjünk, és áttegyük magunkat dalszerzési és felvételi üzemmódba. És most, hogy a dalok elkészültek, mind bizsergünk, hogy végre rögzítsük őket..."

A zenekar a helyi Atrium Audio stúdióban rögzíti az új albumot Carson Slovak és Grant McFarland producerekkel, és eddigi legkalandozósabb, legizgalmasabb munkájukat ígérik. „Ez a lemez sokkal jobban kitolja a határainkat, mint akármelyik előző. Eleve úgy írtuk meg, hogy minden dal nagyban eltérjen az előzőtől. Rengeteget fejlődtünk, és rendkívül erőteljes az anyag: tele van különleges ritmusokkal és breakdownokkal, váratlan fordulatokkal és váltásokkal, és az eddigi legtechnikásabb riffjeink is itt hallhatók. Mindannyiunknak vannak részei, amelyek hallatán csak ide-oda kapkodjuk a fejünket, és őrült módon kell gyakorolnunk, hogy összekapjuk magunkat hozzájuk. Tudom, hogy mindig ezt mondjuk, de ez lesz az eddigi legambíciózusabb albumunk."

Az August Burns Red negyedik hagyományos albuma Leveler címmel jelent meg 2011-ben. A csapat turnétervei egyelőre csak annyiban ismertek, hogy ők is játszanak az idei Vans Warped turné főszínpadán.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 thrillseeker 2013-02-13 18:47
„Ez a lemez sokkal jobban kitolja a határainkat, mint akármelyik előző."

Ajjajj, a Parkway Drivenál is így kezdődött!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.