Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rogyadoznak a nemzetközi eladási listák a Volbeat új albuma alatt

0320volbeatAmennyiben valaki még nem vette volna észre, a Volbeat tényleg kezdi magát belenőni a rock/metal vonal igazi elitjébe, az ígéretes csapatok közül a valóban nagy nevek közé: a hamarosan Budapesten is fellépő dán metal’n’rollerek új albuma, az Outlaw Gentlemen & Shady Ladies hat országban kezdett az eladási listák első helyén.

A német listák élén kezdett a Volbeat új albuma, ami Michael Poulsenék eddigi legjobb helyezése Európa első számú és a világ harmadik legnagyobb lemezpiacán: az Outlaw Gentlemen & Shady Ladies elődje, a 2010-es Beyond Hell / Above Heaven „csak” a harmadik helyig verekedte magát. A zenekar emellett szintén megcsípte az első helyet otthon, Dániában, illetve Kanadában, Norvégiában és Ausztriában, második lett Finnországban, negyedik Hollandiában és Svédországban, és az Egyesült Államokban is bejutott a Top 10-be, egyenesen a kilencedik helyre.

„Ez valami hihetetlen, és olyasmi, amit alig tudunk elhinni”, kommentálta a kiváló eredményeket Poulsen. „Még belegondolni is őrületes, hogy ilyen eredményeket értünk el, de az a legfantasztikusabb, hogy mindezt csakis a rajongóknak és az ő zenekar iránti elkötelezettségüknek köszönhetjük. Ha nem szeretnétek így a bandát, mindez nem jöhetett volna össze, szóval hatalmas köszönet nektek, kedves Volbeat hívek és hallgatók. Nagyon büszkék vagyunk a támogatásotokra!”

Remek hír, hogy a Concerto június 18-án ismét elhozza Budapestre a bandát, a helyszín azonban – a jócskán megnövekedett ázsiónak köszönhetően – ezúttal már nem valamelyik klub színpada lesz, hanem a PeCsa Music Hall. További információk itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.