Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

RockPart és Gamma Ray: önálló pótkoncert vagy jövő évi fesztiválos fellépés jöhet szóba

Egy brutális vihar elég alaposan keresztbetett a RockPartnak idén, és több koncert is elmaradt a rendezvény június 26-ai, szombati napján. A szervezők azóta is dolgoznak az esetleges kárpótláson, és jelenleg több alternatíva is létezik például a Gamma Ray vonatkozásában.

0630rp

Elég komoly háborgást okozott, hogy egy vihar miatt mindenkit kitereltek június 26-án, szombaton a RockPartról, és az este leginkább várt koncertjei el is maradtak, noha a szervezők természetesen minden ilyen helyzetben úgy járnak el, ahogyan azt a jogszabályok és a rendezvényre vonatkozó megállapodások előírják. A RockPart rendezői ugyanakkor természetesen igyekeznek megoldani az így kialakult kellemetlen helyzetet. „Köszönjük szépen a jelzéseket, összegyűjtöttük az adatokat a Gamma Ray-koncert kapcsán”, áll tegnap közzétett facebookos bejegyzésükben. „Jelenleg két opció lehetséges: az egyik egy őszi-téli pótlás, a másik pedig a jövő évi fesztiválon egy Gamma Ray-buli. A nehézség annyi, hogy a zenekar egyik tagja Mexikóban él, így a banda nem tud csak úgy elugrani egy koncertre, meg kell várnunk, míg a közelben turnéznak, és akkor tudunk becsatlakozni. Köszönjük a türelmet!”

A szintén elmaradt Carach Angren esetében augusztus végéig kért határidőt a zenekari menedzsment a szervezőktől, hogy javaslatot tegyenek a következő lépésekre.

 

Hozzászólások 

 
+12 #1 Horváth Attila 2016-08-03 10:06
Tisztelet nekik! A Rockpartot érdemes rajta hagyni a bakancslistán.

Na, ezt kellett volna tenni a rockmaratonosok nak is! Menteni a menthetőt, pótolni a kárvallottakat. Az amatőr hordószónoklat ezt a lehetőséget azonmód kizárta. (Feltéve, hogy már a backstage-ben nem szállt el minden, ami az utólagos kommunikáció nívóját + a kijárat lezárását tekintve egyáltalán nem lehetetlen.)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.