Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rockmaraton 2020: Accept, Destruction, Kataklysm és még sokan mások

Bejelentette első fellépőit a Rockmaraton. A fesztivált a szokásos helyszínen, Dunaújvárosban rendezik meg 2020 júliusának első felében.

0601destruction

Jövő július 6-11. között ezúttal is a dunaújvárosi Szalki-sziget ad otthont a Rockmaratonnak. Kezdetnek rögtön kilenc nemzetközi és harmincegy hazai zenekart jelentettek be a szervezők. Érkezik a német heavy / power metal nagyágyú, az Accept, a folk metal megkerülhetetlen finn zászlóshajója, az Ensiferum és kanadai death metal négyesfogat, a Kataklysm. A germán speed/thrash metal élvonalát a Destruction képviseli majd, a metalcore kedvelőinek pedig egy japán csemegével kedveskednek a fesztivál szervezői, jön a Crystal Lake. A svéd hardcore/punk farkasfalka, a Wolfbrigade mellett a québec-i Get The Shot is kiadja majd minden fojtott indulatát a Szalki-szigeti színpadon, akárcsak az 1978-ban alakult, kultikus angol punkbrigád, a Cockney Rejects. Természetesen az igazán sötét tónusú zenéket kedvelők sem maradtak ki a sorból – a black metalt posztrockos elemekkel ötvöző Harakiri For The Sky az első a később még bővülő sorból.

A nemzetközi szereplők mellett elég erősen indít a hazai mezőny is, az Archaic, a Bornholm, a Burnout, a Cadaveres, a Counter Clockwise, a Depresszió, a Divided, a Don Gatto, a Dorothy, a Dreamgrave, a Jack, a Harmed, a Krampüs, a Lord, a Lost Continent, a Moby Dick, a Mudfield, a Nemecsek, az Omega Diatribe, a P. Box, a Paediatrician, a Phrenia, a Prosectura, a Road, a Rózsaszín Pittbull, a Samas, a Sear Bliss, a Shapat Terror, a Tales of Evening, a Tisztán a cél felé és a Watch My Dying már biztosan ott lesz júliusban Dunaújvárosban.

A bejelentéssel egyidőben elindult a bérletek értékesítése is: 16.990 forintért váltható meg a részvétel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.