Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rockmaraton 2015: a Biohazard is jön!

1114bioMég akadnak kérdőjelek az idei Rockmaraton körül – az új helyszín továbbra is egy ezek közül –, azt azonban lassan teljes nyugalommal kijelenthetjük, hogy soha nem volt még ennyire impozáns a fesztivál fellépőinek listája, mint 2015-ben. Az eddig bejelentett külföldi nagyágyúk mellé most a Biohazard is csatlakozott.

Huszonötödszörre rendezik meg idén a Rockmaraton Fesztivált. A 2015-ös rendezvényt július 13-19. között tartják, de új helyszínen a megszokott pécsi Malomvölgyi Arborétum helyett – ezt illetően egyelőre nincsenek pontos információk, csak pletykák. A szervezők azonban folyamatosan jelentik be a fellépőket, és a nemzetközi mezőny csak február végére lesz teljes. Most például a brooklyni Biohazarddal bővült a már eddig is impozáns sor, akik tavaly a RockParton bizonyították, hogy még ma is ők a világ egyik legintenzívebb koncertbandája, idén pedig a Rockmaratonon is mindenkiben tudatosítják majd ugyanezt. Billy Graziadeiék július 16-án játszanak a feszten.

A Biohazard mellett fellép még a Rockmaratonon a a Death Angel, a Destruction, a Hatebreed, a Powerwolf, a The Black Dahlia Murder, a The Exploited, a Darkest Hour, az Arkona, a Korpiklaani, a The Casualties, a Defeater, a Heart In Hand és a Talco is. A hazai színteret többek között olyan előadók képviselik, mint az Ossian, az Omen, a Depresszió, a Moby Dick, a Road, a Leander Rising, a Dalriada, az Auróra, a Wisdom, a Lord, az Akela, az Alcohol, az Apey And The Pea, a Prosectura, a Paddy And The Rats, a Rómeó Vérzik, a Niburta, a Tales Of Evening és még sokan mások.

Információk és részletek folyamatosan itt, meg persze nálunk is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.