Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rock And Roll Hall Of Fame: Deep Purple másodszor, KISS tizennegyedszer

A KISS, a Deep Purple, a Yes és a Nirvana is jelölt a jövő évi Rock And Roll Hall Of Fame beiktatásra. Az ünnepélyes gála szokás szerint jövő tavasszal lesz Clevelandben.

A Deep Purple-t tavaly jelölték először a beiktatásra, de akkor lecsúsztak róla, így idén áprilisban a kanadai Rush képviselte a hard rock/metal vonalat a dicsőségcsarnokba bejutottak között. A KISS-t most terjesztik fel tizennegyedszerre az elismerésre – ilyen előzmények alapján nem meglepő, hogy a zenekar cinikusan áll az egész témához. „Ez az egész egy vicc lett mára", magyarázta Gene Simmons korábban a Rolling Stone-nak. „Gondolkodtunk rajta, és egyszerű a válaszunk: megvesszük az egészet, és mindenkit kirúgunk... De most komolyan: a rajongók számára, illetve egy Rock And Roll Hall Of Fame-nek nevezett hely számára is sértés, hogy Madonnát vagy a Blondie-t beiktatták, a faszom sem tudja még, milyen más egyéb diszkóelőadókkal egyetemben... Nekik a Dance Hall Of Fame-ben lenne a helyük, hiszen erről szólnak: elismert dance- és diszkóelőadók, semmi közük a rock'n'rollhoz."

A Nirvana bejutására mi mindenképpen fogadni mernénk, a KISS-re, a Purple-re és a Yesre továbbra sem…

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 trollmagnet 2013-10-16 13:42
Le merem fogadni, hogy a Nirvana-t fogják beiktatni :D
ez az egész cirkusz azóta nem hiteles, amióta a Deep Purple-t nem hajlandóak beiktatni végre...
ja és igen Lemmyéknek is ott lenne a helyük
de szerintem mindegy, ezek a zenekarok megvannak enélkül az egész faszkodás nélkül is (arról nem is beszélve, hogy olyanok is bekerültem már akiknek nyomokban sincs közük a rockzenéhez)
Idézet
 
 
+3 #1 Codename333 2013-10-16 09:59
a MOTOROHEAD-et mikor óhajtják vére beiktatni??????????felháborító....ez a hall of fame nálam évrl évre egyre jobban a vicc kategória felé száguld.Nirvana is csak msot kerul be ez is azért eléggé érdekes.Kapják be......Kurt halála után az lett volna az elso dolog h hall fo fame.Na meg Lemmyék is eléggé sokat tettek le az asztalra.Nem étem a motorhead mért nem lehet tag még mindig.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.