Shock!

július 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rite Here Rite Now: Magyarországon is bemutatják a Ghost mozifilmjét

0513ghostRite Here Rite Now címmel speciális, játékfilmes elemekkel feldúsított koncertmozival jelentkezik a Ghost. Az alkotást limitáltan, június 20-án és 22-én vetítik majd világszerte a filmszínházakban, és szerencsére Magyarországon is meg lehet majd nézni.

Játékfilmes elemekkel feldúsított koncertmozival jelentkezik júniusban a Ghost. A Rite Here Rite Now-t maga Tobias Forge és a Her Smellt jegyző Alex Ross Perry rendezte, a koncertrészeket pedig tavaly szeptember 10-11-én vették fel, amikor is két teltházas bulit is adtak a svédek a Los Angeles-i KIA Forum arénában. A filmhez természetesen önálló soundtrack is társul majd, utóbbi július 26-án lát napvilágot a Loma Vista kiadó gondozásában.

„Több mint egy évtizeddel ezelőtt, amikor a Loma Vistához szerződtünk, a kiadó vezetője, Tom Whalley a zenekar történetéről faggatott – mondja Tobias. – Úgy érezte, alapvető fontosságú elmesélni a sztorit ahhoz, hogy elkötelezetté tegyük az új rajongókat. Akkor azt mondtam: mivel még új, fiatal csapat vagyunk, és ami még fontosabb, senki nem is ismer bennünket, nincs különösebben izgalmas történetünk. Legalábbis még nincs. De hozzátettem: amennyiben sztorira vágyik, előrukkolhatok eggyel. Ez a film e beszélgetés gyümölcse.” „Igazi bűnös élvezet volt Tobiasszal közösen dolgozni a Ghost történetének filmmé fejlesztésén – teszi hozzá Perry. – Ez a mozi lehetővé tette számunkra, hogy mindenből ihletet merítsünk, legyen szó horror-némafilmektől kezdve A nagy rock’n’roll svindlin és Ralph Bakshi munkáin át egészen a KISS Alive II-jáig. Sokan hatottak ránk, de mindenek felett az volt a végső cél, hogy egyedülálló csemegét kínáljunk, és ne csak a Ghost rajongóinak, hanem mindenkinek, aki szereti a rockos látványosságok és az ijesztő szórakoztatás vegyítését.”

A film trailere és az Absolution soundtrackes változata máris megtekinthető. A filmet több magyar moziban is játsszák majd, részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 Closed AI 2024-05-13 10:41
Remélem, lesz olyan jó, mint a Muse hasonló mozija. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.