Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rex Brown kilépett az Arms Of The Sunból

Az egykori Pantera és jelenlegi Down basszer, Rex Brown kilépett harmadik csapatából, az Arms Of The Sunból. Rex barátsággal hagyta ott társait, akikkel tavaly már rögzítettek egy teljes lemezanyagnyi dalt, és rendszeresen koncerteztek is az amerikai klubokban. A távozás pontos okait a felek nem közölték.

Rex texasi zenészcimborákkal alapította meg az Arms Of The Sunt több mint két évvel ezelőtt. Egyelőre nem tudni, miért hagyta ott Lance Harvill énekes/gitárost, Ben Bunker gitárost és John Luke Hébert dobost, hiszen az utóbbi hónapokban mindig roppant lelkesen nyilatkozott a formációról és annak készülő bemutatkozó albumáról. Annyi azonban bizonyos, hogy feszültségről vagy összeveszésről nincs szó, a válás baráti légkörben történt. „Az Arms Of The Sun olyan, mint a Beatles aciden", nyilatkozta korábban a banda muzsikájáról Rex. „Igazi szórakozás számomra ez a zene, szívvel-lélekkel teli és nagyon jó... Ugyanazt a szikrázást érzem ebben a csapatban, amit a Panterában is éreztem a Vulgar Display Of Power idején. A zenénk nem olyan, mint amit a többség várna tőlem, annál sokkal dalközpontúbb."

Egyelőre nem tudni, kit állít majd a zenekar Rex helyére, mint ahogy az sem világos, pontosan mikor és melyik kiadónál jelenhet meg az a tizenkét dal, melyet a csúcsproducer Terry Date segítségével rögzítettek még a tavalyi év folyamán. A kissé grunge-os beütésű, dallamos rockzenében utazó Arms Of The Sun három tagja nehéz helyzetbe került a basszusgitáros távozásával, hiszen a szakma és a közönség is elsősorban Rex jelenléte miatt kezdett el rájuk odafigyelni.

Rexszel készült két évvel ezelőtti interjúnkért kattints!

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.