Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Remélem, az Adrenaline Mob megismétli a Disturbed sikereit”

Hamarosan megjelenik az Adrenaline Mob első albuma, az Omertá, és a csapat legnagyobb lemezeladója, a frissen igazolt Disturbed basszer szerint a cél a bevehető legkomolyabb magaslatok elérése. John Moyer úgy látja: Mike Portnoy és Russell Allen bandája zeneileg nem olyan, mint a Disturbed.

„Számomra sosem a megérkezésről, hanem sokkal inkább az utazásról szólnak a dolgok", mondta Moyer a GoetiaMetalnak. „Ez volt a legszebb a Disturbed-ben is: ahogy építkeztünk, és kinőtte magát a dolog valami igazán naggyá. Nagyon remélem, hogy meg tudom ismételni ugyanezt a sikert az Adrenaline Mobbal is."

A Disturbed basszere egyértelművé tette: annak ellenére, hogy anyagilag nem szorul rá, nagyon is komolyan veszi az úk melót. „Nem csak a móka kedvéért játszom, hanem sikerre akarom vinni ezt a bandát: naggyá, erőteljessé szeretném tenni, megismertetni annyi helyen, amennyi csak lehetséges. Nem side-projektként kezelem, hanem mint azt a bandát, ahol jelenleg játszom. Az a célom, hogy olyan nagy legyen a banda, amekkora csak lehet. A Disturbed hosszabb szünetet tart, és fogalmam sincs, mikor jövünk ismét össze. A köztes időt azonban nagyon kreatívan szeretném eltölteni."

Moyer szerint – sok véleménnyen ellentétben – az Adrenaline Mob nem szól kifejezetten Disturbed-szerűen. „Jobban hasonlít a Disturbed-re, mint a Symphony X-re vagy a Dream Theaterre, de számomra inkább az a fajta új metal és hard rock hangzás ez, ahol jó fogós nótáid vannak nagyszerű énektémákkal. Nem progresszív, nem screamo, nem hardcore metal és nem thrash, hanem korszerű hard rock/metal dallamos énekkel. Egy rakás ilyen banda mozog manapság a Disturbed-ön kívül is: a Godsmack, a Five Finger Death Punch, de akár a Stone Sourt vagy az Avenged Sevenfoldot is említhetném. Abban a kategóriában vagyunk, mint a Disturbed, de nem szólunk úgy, mint a Disturbed."

Az Adrenaline Mob június 15-én Budapesten, a PeCsa Music Clubban játszik a Livesound szervezésében.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.