Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pszichedelikus hatású lemezcímet választott a Mastodon

0507mastodonOnce More Round The Sun lesz az új Mastodon lemez címe, és már az is biztos, hogy a borítót ehhez igazodva egy oaklandi művész, Skinner készíti majd, aki pszichedelikus, rémálomszerű festményeiről ismert. Azt azonban még mindig nem tudni, pontosan mikor jelenhet meg az anyag.

„Igazi műalkotás lesz”, mondta a készülő borítóról a Paste magazinnak Troy Sanders énekes/basszer a lemez kapcsán. „Olyan, ami felnyitja a szemeket, és meglepi az embereket, mert egy másik dimenzióból származik. A zenénk eleve e gondolat jegyében született: hogy elvigyünk a dalokkal egy másik bolygóra.” Sanders megismételte, amit már korábban is megpendítettek: a minden bizonnyal nyári lemezmegjelenést egy EP követheti majd valamikor később. „Nem akartunk 90 perces lemezt csinálni, szeretünk inkább a 60 perces határ közelében maradni, és a kedvenc albumaink is mind ilyenek. Viszont mind a tizenöt új nótába szerelemesek vagyunk, szóval alighanem mind napvilágot lát majd ilyen vagy olyan formában.”

A Nick Raskulinecz produceri felügyelete mellett készülő új Mastodon lemezre olyan számok kerülnek majd fel, mint az Ember City vagy a Diamonds In The Witch House, amelyben Scott Kelly is vendégeskedik a Neurosisból.

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 Sárvári Gábor 2014-04-05 20:12
Már én is nagyon várom! A Killer be Killed album előzetes két számában hallani hogy jó dolgokat énekel Troy, változott a hangja szerintem jobb lett! Várom már milyen lesz ezen az albumon. Biztos Kurva jó lesz! Ez meg az új Machine Head nagyon várós nálam. A borító meg náluk mindig gyönyörű, biztos ez is fantasztikus lesz.
Troy for president!
Idézet
 
 
+8 #1 Codename333 2014-04-05 11:47
nagyon nagyon várom :D Borítékolható hogy jó lemez lesz.....ezek a srácok vérprofik....nem tudnak mellé nyúlni
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.