Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Portnoy fiának csapata lesz a Haken egyik előzenekara Budapesten

0408nexttononeMax Portnoy zenekara, a Next To None is fellép április 5-én Budapesten, a Haken egyik vendégzenekaraként. Mike Portnoy fia és társai már nagyban készítik karrierjük második albumát.

Április 5-én Budapesten, a Dürer Kertben lép fel a brit progresszív színtér egyik legizgalmasabb csapata, a Haken. A zenekar sosem járt még Magyarországon, az apropót pedig ezúttal az a kiemelt turné jelenti, amellyel fennállásuk évtizedes jubileumát ünneplik. Az évforduló örömére az InsideOut emellett ismét kiadja első két lemezüket, az Aquariust és a Visionst egyetlen dupla CD-s csomagban, remaszterizálva, de a másik apropó persze még így is a tavalyi Affinity nagylemez. Most az is kiderült, hogy a britek egyik előzenekara a Next To None lesz, ahol Mike Portnoy fia, a szintén dobos Max játszik, és jelenleg éppen második nagylemezüket, a 2015-ös A Light In The Dark folytatását készítik. Alább egy videó is megtekinthető a fiatalkori apját fazonra is tökéletesen hozó Maxről, amint új dalokat próbál.

A koncert harmadik fellépője a The Algorithm lesz, további részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 P 2017-01-30 11:57
Itt dögöljek meg, én próbálkoztam. Zseniális technikai tudás, pláne ilyen korban, de ez a lemez egyelőre nekem nagyon hallgathatatlan . Max pedig NAGYON NAGYON durván jól dobol!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.