Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Porig égett a Gamma Ray hamburgi stúdiója

0826grHatalmas tűz pusztította el a Gamma Ray hamburgi stúdióját. Kai Hansenék éppen dél-amerikai turnén vannak, így nekik szerencsére nem esett bajuk, és más sem sérült meg komolyabban a tűzesetben.

Hétfőn, egyelőre ismeretlen okokból lobbant fel a tűz Hamburg Hammerbrook negyedében, és számos épület mellett martalékául vált a Hammer stúdió is, amelynek Kai Hansen és Dirk Schlächter a tulajdonosai. A tüzet végül csaknem kétszáz tűzoltó fékezte meg, és kisebb csodával határos, hogy emberéletben szerencsére nem esett kár, mindössze egy személyt kellett füstmérgezéssel kórházba szállítani. „A stúdiónak alighanem vége, majd akkor tudunk többet mondani, ha a tűzoltók teljesen átvették az irányítást”, tette közzé a Facebookon Kai. „Ami az egészben ironikus: épp egy tó partján vagyunk, és a hamarosan megjelenő Deep Purple koncertlemezt éppen a mi stúdiónkban keverték. Emlékezzetek csak a Smoke On The Waterre…”

A Gamma Ray már rögzítette következő lemeze, az Empire Of The Undead nagyobbik részét. A megjelenés jövő év elejére várható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.