Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Popfeldolgozásokkal jelentkezik a Salvus

Több mint másfél év telt el a Salvus második nagylemezének megjelenése óta, így épp itt az ideje némi mozgolódásnak a zenekar részéről ezen a fronton. A csapat ezúttal egy háromszámos speciális anyaggal jelentkezik.

Metamorf címmel jelent meg a Salvus új kislemeze, amelyen három népszerű magyar pop sláger található újraértelmezett formában. A kislemez letölthető a banda Facebook oldaláról. Az eredetileg a Quimby által jegyzett, de a Csík zenekar és Janicsák Veca értelmezésében igazi vendéglátós örökzölddé avanzsált Most múlik pontosan metalos változatához a Salvus klipet is készített, ez az alábbiakban megtekinthető.

Ezen az anyagon játszik először a 2011-es Önharckép nagylemezt követő tagcsere után csatlakozott Erdélyi Péter gitáros, aki az Ad Astrában és a Megazetorban is érdekelt. A kislemezen szereplő dalokkal és a Salvusszal élőben legközelebb november 9-én, a révkomáromi Rév-klubban, valamint november 16-án a budapesti Dürer Kertben lehet találkozni. A próbateremben már csiszolódnak a következő nagylemezre szánt friss szerzemények is, amelyek közül a következő bulikon egy-egy dal már hallható is lesz.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Dead again 2012-10-31 00:20
Az Ilyenek voltunk nagyon jól sikerült!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.