Shock!

augusztus 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Platinalemez lett a Road új albuma

1120roadMáris beplatinázódott a Road legújabb, M.A.T.T. című albuma, amely tavaly ősszel jelent meg. A lemez népszerűségének és a banda töretlen építkezésének köszönhetően a tavaszi, budapesti ráadáskoncertre már hat héttel a fellépés előtt elfogyott az összes belépő.

November 20-án jelent meg a Heves megyei Road legújabb lemeze, M.A.T.T. címmel. A szokásoknak megfelelően nagy érdeklődés övezte az új korong megjelenését, így nem okozott meglepetést, hogy a budapesti lemezbemutató alkalmából kikerült a teltház tábla a Barba Negra Music Club ajtajára. Ekkor azt ígérték a srácok, hogy a tavaszi ráadásbulin mindenki pótolhat majd, aki kimaradt az év végi ünneplésből. A négyesfogat új hanganyagával újabb vizekre evezett, az eddigi megszokottakhoz képest sokkal komorabb hangulatú, elgondolkodtatóbb lemezzel rukkoltak elő. A változás magában hordozta a közönség visszajelzésének sokszínűségét: egyetértésre és kétkedésre egyaránt számítani lehetett. Az idő Mátéékat igazolta, hiszen a M.A.T.T. beváltotta a hozzá fűzött reményeket, elnyerte a közönség szimpátiáját, és platinalemez lett. Ez az elismerés jelenleg Magyarországon négyezer eladott példány után jár.

Április 8-án a Road-rajongók a Barba Negra Music Club felé veszik az irányt, ahol az új dalokat teltház előtt játssza majd a banda, ezért nem akármilyen bulira készülhetünk.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.