Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pierce The Veil: még egy új dal és novemberi magyar koncert

0329piercetheveilMájus 13-án jelenik meg a Pierce The Veil új albuma, a Misadventures. A zenekar természetesen eddigi legjobb lemezét ígéri, amelyről most meghallgatható a Circles című dal is, és jó hír, hogy a turné Magyarországot is eléri.

Több mint 350 ezer példányban kelt el az Egyesült Államokban a Pierce The Veil előző albuma, a 2012-es Collide With The Sky, így mindenképpen komoly várakozás előzi meg a San Diegó-i poszt-hardcore/metalcore-banda új lemezét. Utóbbi a Fearless kiadó gondozásában jelenik meg május derekán. „Ez egy gyors nóta, a leggyorsabb, amit valaha írtunk", mondta Jaime Preciado basszusgitáros az első single-ről, a Texas Is Foreverről. „Visszamegy egészen a gyökereinkig, és nagy móka lesz élőben játszani." „Pont ilyesmit akartunk csinálni, mert tényleg nagyon gyors, és ilyesmiket hallgatva nőttünk fel", teszi hozzá Vic Fuentes énekes. „Szövegileg pedig azt a kapcsolatot zárja le, amelyről az előző három lemezen énekeltem."

piercetheveil_cVic, Jaime, Tony Perry gitáros és Mike Fuentes dobos ismét Dan Korneff producerrel dolgozott a stúdióban a lemezen, méghozzá több lépcsőben 2014 nyara óta. A dallista az alábbi lesz:

01. Dive In
02. Texas Is Forever
03. The Divine Zero
04. Floral & Fading
05. Phantom Power And Ludicrous Speed
06. Circles
07. Today I Saw The Whole World
08. Gold Medal Ribbon
09. Bedless
10. Sambuka
11. Song For Isabelle

A csapat hamarosan megkezdi az intenzív turnézást is a lemezzel, és jó hír, hogy lesz magyar koncert is, méghozzá november 9-én, a Dürerben. További részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.