Shock!

március 20.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Perennial: új videó a Jinjer ma megjelenő EP-jéhez

Perennial címmel új dalt mutatott be a Jinjer a ma megjelenő Micro EP-ről. Már biztos, hogy az ukrán csapat idén kétszer is fellép Magyarországon.

1020jinjer

jinjer_c„Két év telt el azóta, hogy új anyagot hoztunk ki, szóval bőven itt volt már az ideje, hogy letegyünk valamit az asztalra”, mondja a Jinjer basszusgitárosa, Eugene Abdiukhanov a csapat január 11-én, azaz ma megjelenő új EP-jéről, a Micróról. „Tavaszra összegyűlt néhány zenei ötletünk, amelyeket mindenképpen dalokká akartunk formálni. Vagyis mindenképpen akadt mondanivalónk, és most itt a végeredmény.”

A Micróra öt dal kerül fel: a most klipesített Perennial, a már ismert Ape és Dreadful Moments mellett a Teacher, Teacher! és a Micro. Emellett idén egy teljes nagylemez is várható a csapattól a King Of Everything teljes értékű folytatásaként.

Ha mindez nem lenne elég, a Magyarországra szinte hazajáró banda január 25-én ismét Budapesten koncertezik, ezúttal az Amorphis és a Soilwork közös turnéjának vendégeként. Részletek itt. De ott lesznek nyáron a Rockmaratonon is.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.