Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pénteken érkezik az új Journey, hallgasd meg a United We Stand című dalt!

Freedom címmel, július 8-án új lemezzel jelentkezik a Journey, amelyről most bemutatták az ötödik előzetes dalt is. A zenekarnak több mint egy évtizede nem jött ki friss albuma.

0427jrny

A BMG gondozásában, e hét pénteken jelenik meg a Journey Freedom című új nagylemeze. A zenekar a 2011-es Eclipse óta nem adott ki friss dalokat, és mivel utóbbi fogadtatása az előzményekhez képest igen fagyosnak bizonyult, sokáig úgy tűnt, nem is lesz több nagylemezük: az Eclipse körülbelül 100 ezer példányos amerikai eladása még a zeneipar változásait tekintetben véve is óriási visszaesést jelentett elődje, a 2008-as Revelation eredményeihez képest, amely több mint 1,5 millió példányban talált gazdára világszerte, az Egyesült Államokban pedig platinalemez lett. A tétlenség azonban kihozta belőlük a kreativitást, és érdemes megjegyezni: turnéik ettől függetlenül is évekre visszamenőleg a leghatalmasabb bevételeket hozó koncertkörutak közé tartoznak a tengerentúlon, és régi albumaik is elképesztő példányszámokban fogynak a boltokból a mai napig.

journey_cA Freedomra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Together We Run
02. Don't Give Up On Us
03. Still Believe In Love
04. You Got The Best Of Me
05. Live To Love Again
06. The Way We Used To Be
07. Come Away With Me
08. After Glow
09. Let It Rain
10. Holdin On
11. All Day All Night
12. Don't Go
13. United We Stand
14. Life Rolls On
15. Beautiful As You Are

A csapat aktuális felállását Neal Schon gitáros mellett Jonathan Cain billentyűs, Arnel Pineda énekes, Randy Jackson basszer, Jason Derlatka billentyűs/vokalista és két dobos, Narada Michael Walden, illetve a tavaly év végén visszatért Deen Castronovo dobos alkotja. Tavaly már bemutatták a The Way We Used To Be című friss szerzeményt, amelyet azóta a You Got The Best Of Me, a Let It Rain és a Don't Give Up On Us követett a sorban. Most a United We Stand is meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.