Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Paradise Lost: speciális jubileum Cristinával és Gusszal

0613plostJúlius 26-án, a balatonszemesi Rock Beach fesztiválon mi is megnézhetjük majd a Paradise Lostot, ám Nick Holmes-ékra még egy speciális jelenés is vár a nyári fesztiválozás közepette: a zenekar június 17-én, a londoni Metal Hammer Golden Gods díjátadón ünnepli fennállásának negyedszázados jubileumát, méghozzá az alkalomhoz illő vendégekkel.

Az idei Metal Hammer Golden Gods headlinere a Motörhead lesz, ám a jeles eseményen a Paradise Lost is fellép a londoni Indigo2-ban. A szigetországban sokáig elképesztő mértékben mellőzött doomsterek itt ünneplik meg létezésük huszonötödik évfordulóját, méghozzá két illusztris vendég társaságában. A bandához a színpadon csatlakozik majd Cristina Scabbia, a Lacuna Coil énekesnője, aki a klasszikus Say Just Wordsben énekel duettet Nickkel, Ozzy Osbourne és a Firewind gitárosa, Gus G. pedig stílszerűen a Black Sabbath Into The Voidjának feldolgozása erejéig bukkan fel a Paradise Lost színpadán.

„Alig várom, hogy Cristinával énekeljek, nagyszerű móka lesz", mondja a lehetőségről Holmes. „Csodaszép hangja van, és alig várom, hogy totálisan elhomályosítsa a jelenlétemet a színpadon!" „Minden gitáros álma, hogy Ozzyval játszhasson, és Gus elérte ezt", teszi hozzá Greg MacKintosh. „Láttam őt Ozzyval a Graspopon, és egyszerűen gyilkos volt. Hihetetlenül jó lesz vele együtt nyomni a kedvenc Sabbath nótámat!" „A Paradise Lost a valaha Angliából elszármazott legjobb bandák közé tartozik, akik a saját színterükön valódi úttörők voltak", így Gus. „Nagyszerű lesz velük jammelni a színpadon, és mi lehetne erre megfelelőbb hely, mint a heavy metal legnagyszerűbb díjátadó gálája?"

A nyári fesztiválok után, októberben és novemberben a Paradise Lost négy speciális koncertet ad majd Nagy-Britanniában, ahol szintén a jeles évfordulót ünneplik. Ezeken a bulikon egyébként a Lacuna Coil játszik majd velük vendégként.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.