Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pályafutása egyik legnagyobb dobását ígéri Devin Townsend

2012. október 27-én olyan Devin Townsend koncertet rendeznek Londonban, amilyenre még nem volt korábban példa. A The Retinal Circus címen futó esemény a kanadai multihangszeres zseni teljes eddigi karrierjét reprezentálja majd látványos show-val és számtalan vendéggel.

A szóban forgó, a londoni Roundhouse-ban rendezendő koncert Devin eddigi karrierjének legnagyobb szabású önálló bulija lesz nemcsak zenével, hanem művészeti kiállításokkal, színészekkel, látványos pirotechnikai bemutatóval és színpadi elemekkel, ami Townsend szerint sok szempontból a '60-as évek nagy pszichedelikus showjait idézi majd. „Egész karrierem során fantasztikus zenészekkel dolgozhattam, és sokan jelen is lesznek közülük a koncerten", mondja Devin. „Olyan zenék is előkerülnek majd, amiket korábban még sosem játszottam élőben a dalok terjedelme vagy bizonyos dolgok hiánya miatt."

A monstre koncertre november 18-ától kaphatók jegyek Devin weboldalán – a VIP belépőkhöz komoly extra csomag is jár –, de aki nem tud ott lenni, az sem marad le róla teljes egészében, ugyanis az eseményt teljes egészében rögzítik egy későbbi DVD kiadványhoz.

 

Hozzászólások 

 
#1 sziti 2014-04-07 14:11
Csodálom, hogy erről a DVD-ről nem írtatok eddig.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.