Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Örök háborúban az Arch Enemy

0305aeweWar Eternal lesz az Arch Enemy új albumának címe. A lemez június 9-én jelenik meg a Century Mediánál, ezzel majdnem párhuzamosan pedig a csapat ott lesz az idei pécsi Rockmaratonon is.

Megkezdte az új lemez keverését a svéd Arch Enemy, akik Jens Bogrennel (Opeth, Paradise Lost, Kreator) láttak neki a melónak az örebrói Fascination Street stúdióban. Mike Amott gitáros/főnök beszámolója szerint azért is mertek ezúttal ismét producer nélkül belevágni a munkába, mert nem csak Daniel Erlandsson dobos számít kiváló stúdiós szakembernek, hanem a bandába Chris Amott helyére érkezett új gitáros, Nick Cordle (ex-Arsis) is.

Az Arch Enemy továbbra is roppant érzelemgazdagnak ígéri az anyagot, amelyről májusban már élőben is bemutatnak néhány dalt az akkor esedékes kelet-európai koncerteken. Magyarországra már csak a War Eternal megjelenése után, júliusban érkeznek az idei pécsi Rockmaratonra, amelyet július 7-13. között rendeznek meg a szokásos helyen, a Malomvölgyi Arborétumban.

Mike-hoz kapcsolódó hír, hogy a gitáros március 3-án este, Stockholmban színpadra lépett egyik nagy kedvencével, a Europe-pal, akikkel a korábban az Arch Enemy által is feldolgozott Wings Of Tomorrow dalt adta elő közösen.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.