Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Önálló albummal töri meg a Cinderella csendjét a gitáros

0731oneforNo Strings címmel elkészült Jeff LaBar első szólóvideója. Ha valaki véletlenül nem tudná, a Cinderella gitárosáról van szó, aki augusztus 26-án adja ki első önálló nagylemezét One For The Road címmel.

A Cinderella nagyon régóta inaktív a lemezkészítés terén – egészen pontosan húsz évvel ezelőtt, 1994-ben adták ki utolsó albumukat, a Still Climbingot –, de időről időre turnézgatnak a tengerentúlon, és tavaly a főnök, Tom Keifer végre megjelentette első önálló albumát is The Way Life Goes címmel. Hamarosan az is kiderül, mire megy Tom nélkül a banda másik oszlopa, Jeff LaBar gitáros, akinek augusztus végén jön ki a saját albuma a Rat Pak kiadónál One For The Road címmel.

Jeff változatos anyagot ígér, ami vélhetően nem nagyon tér majd el a Cinderella bluesos, countrys hard rock-vonalától, és olyan számok szerepelnek rajta többek között, mint az Ode To Page, az Asking For The Beating, a Muse, a Hello Or Goodbye, a Nightmare On My Street vagy a címadó. Emellett hamarosan egy második adagnyi dal megjelenése is várható a gitárostól.

Az első klip alább megtekinthető.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.