Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Olyan Slayert és Exodust játszani, mintha egy másik bolygón lennék”

A múlt pénteki New York-i Metal Masters IV illusztris zenészlistáján a sok thrash muzsikus mellett feltűnt egy kakukktojás is Billy Sheehan, a Mr. Big jelenlegi, illetve a Talas és David Lee Roth egykori basszere személyében. Billy saját szavai szerint roppantul élvezte, hogy Slayer, Pantera és Exodus dalokat játszhatott a többiekkel.

„Alaposan felkészültem", mondta Sheehan az Artisannak még a fellépés előtt. „És nagyszerű, imádom. Olyan, mintha egy másik bolygón lennék: kalandos felfedezőút egy ismeretlen földre, és ez tök jó. Igazi kihívás ilyen zenéket játszani."

A thrasherek szintén örültek Billy jelenlétének. „Nagyszerű látni, hogy belekóstolt ebbe a világba is, és ilyen nagyszerűen helyt áll", mondta Frank Bello az Anthraxből. „Már úgy értem, Billy Sheehan Slayert és Exodust játszik pengető nélkül! A fickó benne volt, és ennél többet nem is kívánhatnánk. Jó a mai kölyköknek, hogy ilyesmiket láthatnak..." „Ha régen valaki azt mondta volna nekem, hogy Billy, a rocktörténelem egyik leghatalmasabb muzsikusa ott áll majd egyszer mellettem, és az ujjaimat figyeli, ahogy a Piranhát játssza, hazug idiótának neveztelek volna, és elküldelek", tette hozzá Gary Holt.

Billy Sheehan október 19-én a Petőfi Csarnokban koncertezik Mike Portnoy, Tony Macalpine és Derek Sherinian társaságában. További részletek a Livesound honlapján.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.