Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Októberben jön Joey Jordison Scar The Martyr lemeze

0725joeyOktóber 1-jén jelenik meg a Roadrunnernél a Slipknot dobos Joey Jordison Scar The Martyr nevű formációjának nagylemeze, amely a banda nevét viseli. A zenekar augusztustól a Danzig amerikai nyitószámaként mutatkozik be élőben.

A Scar The Martyr viszonylag régóta formálódik a színfalak mögött, és az anyag egyik érdekessége az lesz, hogy Jordison nem csak a dobokat, hanem a basszustémákat is feljátszotta rá, sőt, két dal kivételével a ritmusgitárokat is ő rögzítette a stúdióban. A Strapping Young Ladből ismert Jed Simon és az ex-Darkest Hour gitáros Kris Norris dolga így javarészt kimerült a szólózásban. A formáció frontemberét, Henry Derek Bonnert a Blood Promise-ből lehet ismerni, Chris Vrenna pedig egy sor csapatban segített ki, de leginkább a Nine Inch Nails egyik korábbi inkarnációjában híresült el.

A Scar The Martyr augusztus 9-étől az Egyesült Államokban koncertezik a Danzig vendégeként. A turnéfelállás Jordison, Simon, Norris és Bonner mellett Joey Blush billentyűsből és Kyle Konkiel basszerből (In This Moment) áll. Európai fellépésekről egyelőre nem tudunk.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Kéjsóvár bohóc 2013-07-27 08:34
Persze a Slipknot lemez az sehol nincs!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.