Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Októberben jelennek meg Warrel Dane legutolsó felvételei

warrel_dane_k2016_01Október 26-án, Shadow Work címmel jelenik meg Warrel Dane utolsó felvételeinek gyűjteménye. A Sanctuary és a Nevermore ikonikus frontembere tavaly decemberben hunyt el egy szívroham következtében.

A brazíliai São Paulóban, második szólóalbumának munkálatai közben érte a halál Warrel Dane-t, és ahogy zenésztársai már akkoriban is mondták, nem hagyják kárba veszni az énekes utolsó dalait. A végeredmény a Century Media gondozásában jelenik meg októberben, Shadow Work címmel, Travis Smith borítójában, rajta mintegy 40 percnyi zenével. Ez így, ebben a formában aligha a teljes tervezett kiadvány, és mint a paraméterekből is sejthető, Johnny Moraes és Thiago Oliveira gitárosok, Fabio Carito basszer és Marcus Dotta dobos végül nem kértek fel más énekeseket esetleges további félkész dalok végső formába öntéséhez.

„Warrel viharos módon tört be az életünkbe, és roppant intenzív utazásra vitt bennünket", mondják a zenészek. „Végtelen utakat jártunk be, amelyek az ismeretlenbe és olyan helyekre vezettek, amelyekről soha nem álmodtunk előtte. Velünk élt, velünk álmodott, élvezte a vendégszeretetünket, és rengeteget adott vissza cserébe. Némelyikünk anyáskodott felette, volt, aki apafigurát látott benne, más pedig még a legsötétebb pillanataiban is gondoskodott róla. De mindenképpen a barátunk volt, és valamilyen formában örökké velünk lesz. Ha warreldane_caz ember egy olyan tehetséges előadóval dolgozik, mint Warrel, egyszerre lesz rabja az illetőből áradó fénynek, de közben a legsötétebb árnyékai is elnyelik. Nagyon sok mindent mondhatnánk, és mégsem tudunk mondani semmit. Büszkék vagyunk rá, hogy egy mű formájában is megoszthatjuk mindenkivel annak a viharnak a képeit, amelyet átéltünk vele. Fény, béke és szeretet."

A dallista az alábbi lesz:

01. Ethereal Blessing
02. Madame Satan
03. Disconnection System
04. As Fast As The Others
05. Shadow Work
06. The Hanging Garden (The Cure-feldolgozás)
07. Rain
08. Mother Is The Word For God

Az első dal bemutatása augusztus legvégén várható.

 

Hozzászólások 

 
#1 neonblack 2018-08-08 20:37
Szegény pára....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.