Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Obituary: tökéletes a csillagállás, bivalyerős lemezt ígérnek

0803obituaryEgyelőre még nem tudni, mikor jelenik meg az Obituary régóta várt új nagylemeze, de az anyagot már keverik, és a veterán death metalosok leszerződtek a Relapse kiadóval is. Az album egyébként rajongói finanszírozásban készült.

„Nem tudjuk, hogyan érzékeltessük a lényeget, de nagyon fején találtuk a fémszöget ezzel az anyaggal”, mondja az egyelőre cím nélküli albumról a banda. „Most már lassan három éve dolgozunk ezeken a dalokon, és mindannyian roppant elégedettek vagyunk azzal, amilyenek végül lettek. Úgy tűnik, tökéletes volt a csillagok állása a zenekar, a kiadás, a dalok, a produkció és úgy összességében az egész lemez érzésvilága szempontjából. Egységesebbek vagyunk, mint valaha!”

A világ egyik legismertebb death metal csapata utoljára 2009-ben jelentetett meg nagylemezt Darkest Day címmel, azóta a koncertezés mellett elsősorban azzal foglalkoztak, hogy teljes egészében felújítsák saját stúdiójukat, és beszerezzenek minden felszerelést ahhoz, hogy csakis saját maguk készítsék el a folytatást. Az Obituary ősszel a Kickstarteren keresztül finanszíroztatta meg a munkálatokat a rajongókkal: eredetileg 10 ezer dollárt, azaz nagyjából 2,3 millió forintot lőttek be a kampány végcéljaként, ami mindössze másfél nap alatt összejött.

Az Obituary nyáron Európában turnézik, első bulijuk ma este lesz a belgiumi Torhoutban, hozzánk legközelebb pedig július 22-én, a szlovéniai Tolminban lehet őket elcsípni a Metaldays fesztiválon.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 OutbreakOfEvil 2014-06-06 15:31
Elnézést, nektek van igazatok, Budapesthez közelebb van Tolmin, mint Brassóhoz, nagyjából 100 km a különbség.
Idézet
 
 
-2 #1 OutbreakOfEvil 2014-06-06 15:27
Legközelebb Brassóban, pontosabban Rozsnyón lehet őket megnézni, játszanak a Rockstadt Extreme Fest-en a Sodom, a Behemoth, a Misery Index, Skeletonwitch stb társaságában
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.