Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Obituary: október végén jelenik meg az Inked In Blood

0803obituaryKülönösebb többletinformáció nélkül, de két dolgot is elárult Donald Tardy dobos egy friss interjúban az Obituary új lemezéről: az anyag októberben jön ki, és Inked In Blood lesz a címe. Vagyis nem véletlenül ezt a dalt játsszák róla az aktuális koncerteken…

Most már biztos, hogy Inked In Blood lesz a régóta várt új Obituary-album címe, amely október végén jelenik meg a Relapse-nél. A világ egyik legismertebb death metal csapata utoljára 2009-ben jelentetett meg nagylemezt Darkest Day címmel, azóta a koncertezés mellett elsősorban azzal foglalkoztak, hogy teljes egészében felújítsák saját stúdiójukat, és beszerezzenek minden felszerelést ahhoz, hogy csakis saját maguk készítsék el a folytatást. Az Obituary ősszel a Kickstarteren keresztül finanszíroztatta meg a munkálatokat a rajongókkal: eredetileg 10 ezer dollárt, azaz nagyjából 2,3 millió forintot lőttek be a kampány végcéljaként, ami mindössze másfél nap alatt összejött.

A csapatnak egyébként a napokban ellopták a háttérvásznát egy holland fesztiválon, amit jelenleg nagy erőkkel próbálnak visszaszerezni, és rajongói segítséget kérnek hozzá. Míg meglesz, az Inked In Blood címadó dalának koncertfelvétele alább megtekinthető, a zenekar huszonöt éves klasszikus debütjéről, a Slowly We Rotról pedig itt írtunk.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 Medic88 2014-07-29 18:17
Ez mondjuk igaz :)! A legjobb élőkoncertes Death metal banda a földön. Nem túl technikás, de annál markánsabb riffjeikkel belopták magukat a szívembe :D!!!
Idézet
 
 
+3 #1 Bandi 2014-07-29 18:11
Egy magyar koncert is régóta várós már
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.