Shock!

március 20.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Nyáron jelenik meg a Trouble új lemeze

0515troubleHosszú szenvedés után úgy fest, hogy nyáron végre tényleg megjelenik a Trouble új nagylemeze, amely hat évvel követi a legutóbbi Simple Mind Conditiont, és a chicagói doom legenda első albuma lesz Eric Wagner énekes nélkül, Kyle Thomasszal (Exhorder, Floodgate) a mikrofonnál.

„Mindenkinek köszönjük azt a lelkesedést és türelmet, amivel várjátok az új lemezt", áll a csapat közleményében. „Hosszú utat jártunk be idáig, de most már közel a vége, és sok minden történik egyszerre. A számok már a legendás Bill Metoyernél vannak, akivel a The Skull és a Trouble albumokon dolgoztunk. Gyilkos a hangzás, nagyszerű az ének, a dobok szilárdan alapoznak. Jelenleg egy nyári megjelenési dátum a cél, és amint tudjuk a pontos információkat, közzé is tesszük ezeket. Amíg ez megtörténik, tovább folyik a munka a borítón is, ami szintén hihetetlenül jól néz ki. Emellett egy új honlap is készül, és ha mindez nem lenne elég, új merchandise-termékek is kerülnek majd fel rá."

A lemezanyagot tehát már Bill Metoyer keveri, aki pályafutása során az említett két Trouble album mellett dolgozott többek között a Slayer, az Armored Saint, a Dark Angel vagy a W.A.S.P. bizonyos anyagain is. A zenekar turnétervei egyelőre nem ismertek, de nagyon bízunk benne, hogy Európába is átjönnek ezzel a felállással...

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
0 #3 The_Sentinel 2013-05-16 15:05
Megvan a pontos dátum is:

http://www.blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=190020
Idézet
 
 
0 #2 The_Sentinel 2013-05-16 14:51
Ha kihagyták volna a felesleges köröket Kory Clarke-kal, akkor már meglehetne jó ideje ez a lemez. Sebaj, most már kibekkeljük valahogy.:-)
Idézet
 
 
0 #1 grand magus 2013-05-15 11:43
Na végre,nem egy kapkodós tempó.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.