Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nurse The Hunger: új, kiadatlan számot mutatott be a Napalm Death

1031ndValamikor 2018 elején jelenhet meg a Napalm Death új nagylemeze, ám a csapat ezúttal egy exkluzív számot tett közzé. A Nurse The Hunger nem új felvétel, évek óta elkészült.

Nyár óta dolgozik következő nagylemezén a Napalm Death. A 2015-ös Apex Predator – Easy Meat folytatásának producere Russ Russell, címe pedig még nincs, amíg azonban várakozunk, a zenekar a Decibel magazin flexidisc-mellékleteként közzétett egy exkluzív szerzeményt. A dal címe Nurse The Hunger, és még a legutóbbi lemez munkálatai előtt rakták össze Mitch Harris ötleteiből, akit 2014 vége óta közelebbről meg nem határozott családi kötelezettségei miatt John Cooke helyettesít a turnékon.

Ami Harrist illeti, egyelőre zenésztársai sem tudják, mikor csatlakozhat ismét hozzájuk – már ha egyáltalán valaha is visszatér. „Mitch nem tudott velünk koncertezni az utóbbi időben, és őszinte leszek: nem tudjuk, változik-e a jövőben ez a helyzet, vagy sem”, mondta Mark „Barney” Greenway énekes egy nyári interjúban. „De nem vagyunk olyan emberek, akik egy ilyen szituációban valami drasztikusat lépnek, és nem látjuk helyrehozhatatlannak sem a dolgot. Szóval most dolgozunk a megoldáson, és igen, Mitch továbbra is a zenekar tagja.”

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.