Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Novembertől stúdiózik az új albummal a Megadeth

0808megaMég nem olyan régen jelent meg a Megadeth legutóbbi nagylemeze, de Dave Mustaine a jelek szerint nem igazán akar lassítani: ha hihetünk a zenekar főnökének, már ősszel elkezdik a stúdiómunkát a folytatással.

Tavaly év elején adott ki utoljára nagylemezt a Megadeth, és Dave Mustaine egy friss interjúja szerint a csapat már nagyban készül a Dystopia folytatására. „Már tervezzük a stúdiózást”, mondta Dave a KATT Rock 100.5 FM nevű ameirkai rádiónak. „Év vége felé talán már be is vonulunk majd, hogy elkezdjük átnézni az ötleteket. November-december környékében gondolkodunk, és konkrétan tegnap este beszéltünk a dologról.”

Ez lesz a Megadeth első lemeze a sorban Dirk Verbeuren dobossal. „Dirk ugyanolyan jó, mint Chris Adler volt, de a lábával még előrehaladottabban játszik”, mondta a kérdésről Mustaine. „Nem hittem, hogy ez egyáltalán lehetséges, hiszen Chris óriási dobos, de okkal ajánlotta a maga helyére Dirket, és imádom ezért. Igazán jó barát, hogy ilyen jó javaslatot tett, sokan ugyanis biztosan nem így álltak volna a kérdéshez. De Chris tényleg barát, és imádtam, hogy vele stúdiózhattam. Ami pedig Dirket illeti, az egyik legszerényebb, legjobb természetű arc, akivel életemben találkoztam. Akármikor odamész hozzá, rád mosolyog, megveregeti a válladat, kérdezi, mi újság, és akármit mondhatsz, ismét meglapogat: minden rendben. Még soha nem is láttam úgy, hogy nem mosolyog.”

A Megadeth jelenleg a Meshuggah vendégeskedése mellett turnézik Észak-Amerikában, később pedig a Scorpions előzenekaraként nyomulnak majd odaát.

 

Hozzászólások 

 
+7 #2 Mortarion 2017-07-01 05:17
Igazat megvallva, ha iden studioznak es jovore jon ki a lemez, akkor egyaltalan nem korai. Kb. 2 ev kulombseg lesz a Dystopia es az uj lemez kozott, anno meg a Pantera is igy nyomta.
Idézet
 
 
+7 #1 NemTom 2017-06-30 19:15
Nekem tetszett a Dystopia, talán leginkább ez jött be az utóbbi évek Megadeth lemezeiből
(Jó, őszinte leszek, a Rust in Peace után másik Megadeth lemezt nem hallgattam meg ennyiszer, és nem tetszett ennyire)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.