Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Novemberben ismét Magyarországon az Airbourne

0208airbourne Gondolj egy ausztrál rockzenekarra! Jó, nem ARRA, hanem egy másikra, aminek budapesti klubkoncertjének nagyobb realitása van! Igen, a megfejtés az Airbourne, ami tavaly nyáron már zúzott egyet az A38 Hajó... szervezésében a Club 202-ben, mert árvíz miatt el kellett költöztetni a koncertet. Most itt az idő, hogy a vintage rockból és stonerből összegyúrt, masszív zenekar visszatérjen, ezúttal már az A38-ra.

És azért, hogy 2014 novembere igazi riff-mennyország legyen Budapesten, a koncertre korlátozott számban közös jegy is váltható a német Kadavar egy héttel korábbi fellépésével. A szívében ősrocker ausztrál zenekar büszke saját gyökereire, és épp ez adja saját koncertjeinek feelingjét is: az O’Keeffe-testvérek által alapított zenekar úgy járhatta körbe a világ stadionjait, fesztiváljait és klubjait, hogy az arcukról levakarhatatlan mosoly árulkodik leginkább arról a tényről, hogy mindig jól érzik magukat. Mást pedig nem is lehetne várni egy ízig-vérig rockzenekartól: az Airbourne fogós és nyers dalai zseniálisan és a lehető legközvetlenebb módon idézik meg a hetvenes-nyolcvanas évek nagy rockkorszakát, de azért modernizálják is azt. Ezt szemlélteti az is, hogy mennyi konzoljáték nyúlt előszeretettel az Airbourne dalaihoz – előtérbe helyezve természetesen a sportszimulátorokat, hiszen az érzés adva van –, és az a tény, hogy a Roadrunner kiadónál világhírűvé vált rockbanda nemcsak a nagy öregekkel találja meg a közös hangot, hanem a friss reménységekkel is.

A zenekar tavaly friss nagylemezével, a Black Dog Barkinggal érkezett az A38 fedélzetére – pontosabban az árvíz miatt a Club 202-be, ám az új dalok mellett a már az olyan jól bevált slágerek sem maradtnak ki a felhozatalból, mint a No Way But The Hard Way, a Stand Up For Rock ’n’ Roll, vagy a Runnin’ Wild. És ez bizony ezúttal sem lesz ez másképpen! Az ősz legzúzósabb klubkoncertje pedig nem csupán attól az örömteli ténytől válhat emlékezetessé, hogy a banda ismét Budapestre látogat, hanem az sem egy utolsó szempont, hogy a koncertre a fesztiválturnéjuk részeként kerülhet sor, ami önmagában is egyedülállóvá teszi az idei év egyik, ha nem a leghangosabb rockkoncertjét.

Airbourne
2014. november 13., csütörtök 20:30 A38 Hajó Koncertterem – Petőfi híd budai hídfő

Jegyár: 5500 Ft, elővételben: 4900 Ft.
Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón.
Kombinált jegy a november 5-i Kadavar koncerttel: 6800 Ft.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 bogar 2014-07-11 15:08
"a vintage rockból és stonerből összegyúrt, masszív zenekar"

Imádom ezeket a promószövegeket ! :-) Ráadásul ezt pont az a zenekar, akinek nem kell semmi körítés.

Ja! Egyébként ott a helyem!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.