Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Novemberben érkezik a Foo Fighters nyolcadik nagylemeze

0812grohlSonic Highways címmel november 10-én kerül a boltokba a Foo Fighters új albuma. Dave Grohlék bakeliten egyenesen kilenc különböző borítóba csomagolva jelentetik meg az anyagot.

Egyelőre még nem lehet túl sokat tudni a Butch Vig producerrel készített új Foo Fighters-lemezről, de némi friss zene már hallható a banda honlapján. A Sonic Highways egyik érdekessége, hogy a banda nyolc különböző amerikai városban rögzítette, a helyszínek között olyan legendás stúdiókkal, mint Steve Albini Electrical Audiója Chicagóban, az Inner Ear Washington D.C.-ben, illetve a Rancho De La Luna a kaliforniai Joshua Tree-ben. Az HBO-n ősszel egy Dave Grohl által jegyzett dokumentumfilm-sorozat is megy majd, amely ezeket a stúdiókat mutatja be, és a borító is kapcsolódik a témához: az év egyik leginkább várt és borítékolhatóan egyik legsikeresebb rocklemeze bakeliten kilenc különböző artworkkel jön ki, miután az alapváltozat mellett minden egyes város kapott egy saját borítót. Ezek a limitált kiadások nem kerülnek hagyományos kereskedelmi forgalomba, kizárólag a zenekartól rendelhetők meg.

0812foocMaga az album egyébként 44 perces, és az alábbi dalok kerülnek fel rá:

01. Something From Nothing
02. The Feast and The Famine
03. Congregation
04. What Did I Do?/God As My Witness
05. Outside
06. In The Clear
07. Subterranean
08. I Am A River

A csapat legutóbbi albuma, a Wasting Light 2011 áprilisában jelent meg, és a zenekar lemezei közül elsőként nyitott az amerikai listák első helyén. Az anyagból a kiadásától számított egy év alatt több mint 660 ezer példány talált gazdára az Egyesült Államokban, és további mintegy 380 ezer Nagy-Britanniában.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.