Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nova Rock 2016: Korn, Deftones, Twisted Sister, Behemoth

1206novaJövő június 9-12. között rendezik meg Nickelsdorfban a 2016-os Nova Rockot, ahol már eddig is tudni lehetett pár fellépőt. A szervezők most újabb neveket jelentettek be, és ezek alapján nemcsak a Rock In Viennán, hanem itt is elég erős felállás formálódik.

A 2016-os Nova Rock legnagyobb újítását mindenképpen az jelenti, hogy egy negyedik nap is bekerül a legnagyobb osztrák fesztivál menetrendjébe. Ennek pontos részleteiről egyelőre nem tudunk részletekkel szolgálni, de a szervezők korábban már bejelentették az első fellépőket: a legnagyobb név egyértelműen a Red Hot Chili Peppers, de kiemelt fellépő lesz a Volbeat is, rajtuk kívül pedig olyan előadók képviselik majd a rockszínteret, mint Alice Cooper, a Disturbed, az Amon Amarth, a Bullet For My Valentine, a Trivium, a Children Of Bodom, az August Burns Red, a TesseracT, a NOFX vagy a Dropkick Murphys. A héten közzétett újabb nevek között olyanok kaptak helyet, mint a Korn, a The Offspring, a Twisted Sister, a Billy Talent, a Deftones, a Breaking Benjamin, a Skillet, a Killswitch Engage, a Behemoth, a Skindred, a Heaven Shall Burn, az Atreyu, a Steve'N'Seagulls, a The Amity Affliction vagy az Attila.

Mivel headlinerből még mindig csak egyet ismerünk – illetve maximum kettőt, ha esetleg a Volbeat is az lenne, ez még nem egyértelmű –, bizonyára itt is várhatók még komolyabb dobások a következő időszakban...

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.