Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nosztalgiából kazettán is megjelenik az új Kataklysm

0930kataklysmMa már bizony ennek is hírértéke van: kazettán is megjelenik a kanadai Kataklysm új nagylemeze, a Waiting For The End To Come. Jean-François Dagenais-ék február 1-jén Budapesten is fellépnek.

Október 28-án jelenik meg Kanada vezető death metal csapata, a Kataklysm új nagylemeze Waiting For The End To Come címmel. A Sallai Péter borítójába csomagolt új album keverését Chris Harris, azaz Zeuss végezte, és olyan dalok kerülnek fel rá, mint az If I Was God… I'd Burn It All, az Under Lawless Skies vagy a Kill The Elite, amely utóbbi alább meg is hallgatható. Érdekesség, hogy a lemezt a Nuclear Blast kazettán is kihozza – az ilyesmi pedig manapság már kuriózumszámba megy, és a zenekar külön kérése volt. „El kell ismernem, mosolyt csal az arcomra, hogy kazettán is kijön az album”, mondja Maurizio Iacono énekes. „Nosztalgikus okokból döntöttünk így: az ötlet nagyjából egy évvel ezelőtt merült fel, a Nuclear Blast pedig ráharapott. Az első kazettám annak idején a Metallica Kill ’Em Allja volt. Üdv, kazetta, jó, hogy ismét itt vagy!”

A Kataklysm február 1-jén a Death By Metal Festival keretei között játszik Budapesten a Krisiun, a Fleshgod Apocalypse és több másik csapat társaságában.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Vaskalap 2013-10-01 12:18
előkaparom a walkmant, hátha nem rothadt még szét
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.