Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

No: hallgass meg egy nem-lemezes friss számot az Obituarytől!

No címmel meghallgatható egy újabb friss dal az Obituarytől. Érdekesség ugyanakkor, hogy ez a szám nem a március 17-én érkező self/titled nagylemezen szerepel majd, hanem a Decibel magazin híres flexidisc-mellékletsorozatán kapott helyet.

0112obituary

A Relapse kiadásában jelenik meg március derekán az Obituary tizedik stúdióalbuma. A zenekar saját otthoni stúdiójában rögzítette az anyagot Tampában, a dalok megírásában a teljes tagság kivette a részét – beleértve a három alapember, John Tardy énekes, Donald Tardy dobos és Trevor Peres gitáros melletti két frissebb igazolást, Terry Butler basszert és Ken Andrews szólógitárost is –, zeneileg pedig a 2014-es Inked In Blood nyílegyenes folytatásának ígérik a friss művet. A már ismert dalok mellett a banda most közzétett egy No című friss darabot, amely a Decibel magazin mellékletsorozatán kapott helyet.

obituary_cA dallista az alábbi lesz:

01. Brave
02. Sentence Day
03. Lesson In Vengeance
04. End It Now
05. Kneel Before Me
06. It Lives
07. Betrayed
08. Turned To Stone
09. Straight To Hell
10. Ten Thousand Ways To Die

A borítót Andreas Marschall készítette, a zenekar pedig a tavaszi Decibel Magazine Tour keretében kezdi meg a koncertezést Észak-Amerikában a Kreator, a Horrendous és a Midnight társaságában. A csapat nyáron a Rockmaratonon is fellép. Novemberi, az Exodusszal és a Pronggal közös magyarországi fellépésükről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
#2 james mörfi 2017-02-17 17:35
ez az a zenekar, aminek minden lemeze szinte ugyan olyan, még hasolóan is szólnak...szinte ez a szám is felkerülhetett volna bármelyikre...ezek se fejlődtek 20 éve...érdekes a koncert set-lista is nagyon az első kiadványokra hajlik....így volt a pesti koncerten is...hogy is van ez ? :) ja, meg nagyképűen ki se jöttek...csak 1,5 óra után...addigra már megunták az addig türelmesen topogó rajongók a dedikálásra várást
Idézet
 
 
#1 blackmagic 2017-02-17 11:13
Jó dal és köszi, hogy írtatok róla!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.