Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nick Oliveri otthagyta a Kyuss Lives!-t

Kilépett a Kyuss Lives!-ből Nick Oliveri basszusgitáros, így egyelőre nem tudni, kivel játszik majd a zenekar Budapesten május 29-én. Josh Homme és Scott Reeder perével együtt kijelenthető: John Garcia és Brant Bjork aligha emlékszik majd később vissza élete legjobb időszakaként ezekre a hetekre...

„John eredeti ötlete az volt, hogy elindulunk turnéra, és promotáljuk a szólócsapatainkat", magyarázta döntését Nick az Antiquietnek. „Miután láttuk, hogy John a Garcia Plays Kyuss-szal mennyire nagyban képes játszani, azt gondoltuk: hé, basszus, egy csomó embert megismertethetünk a szólódolgainkkal, méghozzá nagyon őszintén, miközben azokat a nótákat játsszuk, amikért megőrülünk és imádjuk őket egytől egyig. Végső soron ezt teszem most is: inkább a Mondo Generatorrel foglalkozom, mert eredetileg is azzal nyomultunk volna. Tőlem csinálhat az ember pénzt akármiből, de a legvégén nem ezen múlnak a dolgok. Úgy lenni a Kyussban, hogy közben nem érzem jól magam... Kölyökként imádtam ezt csinálni. Kurva szar volt kikerülni belőle, soha többé nem akarok kirúgódni semmilyen más csapatból. Úgy döntöttem, felemelt fejjel távozom, és a saját dolgaimra koncentrálok, ami respektálandó dolog. Úgy érzem, most ezt kell tennem."

Ami Josh Homme és Scott Reeder Kyuss Lives! elleni perét illeti, Nick nem rejtette véka alá a véleményét. „Amikor az emberek elkezdik egymást beperelgetni, az gyakorlatilag garantálja, hogy az adott zenekar soha többé nem jön össze ismét, illetve hogy az érintett emberek soha többé nem lesznek képesek egy szobában tartózkodni. Mindkét oldallal baráti viszonyt ápolok, és egyszerre nem értek egyet egyik féllel sem. Vagyis furcsa helyzetbe kerültem."

Egyelőre nem tudni, kit állít Nick helyére a Kyuss Lives! a közelgő európai turnén, de egy dolgot biztosan állíthatunk: ezúttal nem Scott Reeder segíti majd ki őket... A budapesti buli május 29-én lesz a Barba Negrában.

 

Hozzászólások 

 
+2 #6 Koltai Máté 2012-03-27 08:08
Josh a Kyuss Lives-re adta áldását, nem pedig arra, hogy kisajátítsák a Kyuss név jogait.
Idézet
 
 
+3 #5 indaver 2012-03-26 23:17
Mario Lalli is perfekt lenne basszerosnak
Idézet
 
 
+3 #4 indaver 2012-03-25 18:18
Kár, hogy rosszul alakulnak a dolgok. A végén ne adj Isten még lemondják a turnét is, ha ez így megy tovább.
Kár a pereskedésért, mert amúgy Scott Reeder jobban passzol a Kyuss lives-be, jobb basszeros is. Josh Homme meg nemtom minek pereskedik, ha úgyis nagyon jól fut a szekere. Korábban még áldását adta a dologra.
Idézet
 
 
+3 #3 Tomika 2012-03-24 00:12
Azért, az a buli is zúzni fog szerintem
Idézet
 
 
+2 #2 Aladin 2012-03-23 20:46
Ennek a pöcsnek nem kéne rács mögött lennie???
Idézet
 
 
+3 #1 t. 2012-03-23 17:59
sajnos ez a történet egyre szomorúbb, pedig én imádom a kyusst és nagyon élveztem a tavalyi koncertet is.
értem én, hogy a többieknek nem megy olyan jól, mint Joshnak a qotsa-val, de ebből az egészből számomra az jön le, hogy a többiek nem maguktól, hanem a Kyuss névtől várják a sikert, ami azért tényleg nem kóser...
én kicsit kezdem elveszteni a lelkesedést a májusi koncerttel kapcsolatban is....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.