Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nézz bele a Pokolgép új DVD-jébe!

pokolgep_cAugusztus 21-én új, jubileumi DVD-t jelentet meg a Pokolgép. A kiadványon a zenekar jelenlegi felállásának 2018-as arénás koncertje mellett extrák is helyet kapnak, és most érkezett hozzá egy megjelenés előtti előzetes.

2018-ban, a harmincöt éves jubileumát ünneplő Pokolgép Aréna-koncertjének első felében a jelenlegi felállás lépett a színpadra, túlzás nélkül teljes életművet átfogó, széles merítésű műsorral. Az újonnan megjelenő DVD-n ez az anyag kapott helyet. „A közönség rendszeresen segít abban, hogy mit játsszunk a koncerteken, így a Pokolgépnek nincs két egyforma koncertje. Sportcsarnokos buli nem mindig adódik egy metálzenekar életében, így ide is egy teljesen más programot állítottunk össze", mondja Kukovecz Gábor gitáros/zenekarvezető. „Kicsit talán hihetetlen, de ez a Pokolgép zenekar első igazi koncert DVD-je!", nyilatkozta a zenekar a DVD-n extraként is megtalálható videóinterjúban, amit Szénégető Richárd készített a csapattal. Készült ugyan korábban élő képanyaguk, de az még javában a DVD-korszak előtt történt. „A képi utómunkálatokat én végeztem, mert szívesen foglalkoztam vele, és így legalább biztosan a saját koncepciónk mentén készült el ez a koncertfilm!", mondta a vágást is végző Kleineisel Márk, a zenekar dobosa.

A DVD extrájaként felkerült interjúban pedig a zenekar közeli és távoli terveiről, a DVD megszületéséről,és néhány kulisszatitokról is szó esik. További extraként egy több mint száz képből álló fotóalbum is található a kiadványon, amely a GrundRecords gondozásában lát napvilágot. A kiadvány először a zenekar Barba Negra Trackben tartandó koncertjén vásárolható meg augusztus 21-én és 22-én, míg várhatóan a lemezboltokba augusztus 24-én, hétfőn kerül. Egy rövid előzetes most megtekinthető a kiadványhoz.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 bogar 2020-08-21 21:48
Idézet - Lantis 74:
Ez a GÉP már réges-rég nem az a GÉP amivel én anno megismerkedtem (Kalapács korszak). Annyi tagcsere volt már hogy, se szeri, se száma. Már csak egy ember van az eredeti felállásból. Néha előveszem a régi dalaikat, de ez a mostani már nem igazán jön be.


Mondok még pár ilyen zenekart:
Ossián, Beatrice, Tankcsapda, Accept, Megadeth, Dokken. AC/DC.
Idézet
 
 
#1 Lantis 74 2020-08-21 11:16
Ez a GÉP már réges-rég nem az a GÉP amivel én anno megismerkedtem (Kalapács korszak). Annyi tagcsere volt már hogy, se szeri, se száma. Már csak egy ember van az eredeti felállásból. Néha előveszem a régi dalaikat, de ez a mostani már nem igazán jön be.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.