Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nézd meg az Audioslave pénteki reunion-műsorát!

Három dalt játszott január 20-án, Los Angelesben az ismét összeállt Audioslave. Chris Cornell, Tom Morello, Tim Commerford és Brad Wilk fellépése alább megtekinthető.

0122cornell

A Rage Against The Machine három hangszeresét, azaz Tom Morello gitárost, Tim Commerford basszert és Brad Wilk dobost, illetve két legendás rappert, Chuck D-t és B-Realt soraiban tudó Prophets Of Rage volt a házigazdája annak a koncertnek, amelyet a Los Angeles-i Telegram Ballroomban tartottak január 20-án. A minifesztivál Anti-Inaugural Ball címen futott, és mint ebből is sejthető, Donald Trump aznapi elnöki beiktatása ellen tiltakozva szervezték a résztvevők. A fellépők között a Prophets Of Rage mellett ott volt még Vic Mensa, Jackson Browne, Jack Black és a The Los Angeles Freedom Choir is, ám az igazi szenzációt mégis az Audioslave felbukkanása jelentette, hiszen a Rage három hangszerese és a Soundgarden frontembere, Chris Cornell utoljára 2006-ban állt együtt színpadon. Mindez nem teljesen előzmény nélküli, hiszen a felek az elmúlt években már nem zárták ki, hogy a jövőben esetleg ismét közösen zenéljenek.

Egyelőre nem tudni, egyszeri alkalomról volt-e szó, vagy valami tartósabb kezdetéről beszélünk, de a bulin játszott három dal alább most megtekinthető.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 GTJV82 2017-01-23 14:57
Egyfelől remek hír, másfelől viszont nem értem, Chris miért nem a Soundgarden-nel készíti az elviekben beígért új albumot?!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.