Shock!

november 26.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nézd meg az Audioslave pénteki reunion-műsorát!

Három dalt játszott január 20-án, Los Angelesben az ismét összeállt Audioslave. Chris Cornell, Tom Morello, Tim Commerford és Brad Wilk fellépése alább megtekinthető.

0122cornell

A Rage Against The Machine három hangszeresét, azaz Tom Morello gitárost, Tim Commerford basszert és Brad Wilk dobost, illetve két legendás rappert, Chuck D-t és B-Realt soraiban tudó Prophets Of Rage volt a házigazdája annak a koncertnek, amelyet a Los Angeles-i Telegram Ballroomban tartottak január 20-án. A minifesztivál Anti-Inaugural Ball címen futott, és mint ebből is sejthető, Donald Trump aznapi elnöki beiktatása ellen tiltakozva szervezték a résztvevők. A fellépők között a Prophets Of Rage mellett ott volt még Vic Mensa, Jackson Browne, Jack Black és a The Los Angeles Freedom Choir is, ám az igazi szenzációt mégis az Audioslave felbukkanása jelentette, hiszen a Rage három hangszerese és a Soundgarden frontembere, Chris Cornell utoljára 2006-ban állt együtt színpadon. Mindez nem teljesen előzmény nélküli, hiszen a felek az elmúlt években már nem zárták ki, hogy a jövőben esetleg ismét közösen zenéljenek.

Egyelőre nem tudni, egyszeri alkalomról volt-e szó, vagy valami tartósabb kezdetéről beszélünk, de a bulin játszott három dal alább most megtekinthető.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 GTJV82 2017-01-23 13:57
Egyfelől remek hír, másfelől viszont nem értem, Chris miért nem a Soundgarden-nel készíti az elviekben beígért új albumot?!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.