Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nézd meg az At Night I Fly első videóját!

Elkészült az első videóklip az At Night I Fly műhelyében, amelyet a csapat novemberben kiadott EP-jének címadó dalához forgattak. A rendező Deák Martina, aki többek között például a Leander Rising mellől is ismerős lehet.

Az At Night I Flyban Bátky „BZ" Zoltán egykori Stonehenge és jelenlegi After Crying énekes, Horváth András Ádám gitáros (Dreyelands, After Crying), Nagygyörgy Gábor dobos (K3) és Hegyaljai-Boros Zoltán basszer egyesítette erőit. A formáció első EP-je november elején jött ki September Kills címmel, ennek címadó dalához forgattak most videót, amely a mai nap délelőttjén debütált a Hard Rock Magazinban.

A zenekar műhelyében már az EP megjelenése óta is születtek dalok, de egyelőre még nem tudni, mikor állhatnak ezek össze egy teljes albummá, a dolog attól is függ, sikerül-e megállapodniuk valamelyik kiadóval. Emellett folyamatosan keresnek olyan profi, a hazai és nemzetközi zenei életben járatos szervezőt is, aki a csapat kvázi ötödik tagjaként dolgozna velük együtt sikeres koncerteken.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.